02:40:19 31.05.2023
Stiri

Candidata SEXY a lui Mihai Ghimpu NU VREA să fie DEPUTAT

Electorala 2014 08.10.2014 08:51 Vizualizări11187 Autor: Ziarul National
Candidata SEXY a lui Mihai Ghimpu NU VREA să fie DEPUTAT


Liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, este convins că Alina Zotea, cea mai sexy candidată de pe lista partidului pe care îl conduce, este o tânără foarte competentă și că nu îl deranjează deloc că aceasta a postat pe rețelele de socializare mai multe poze în ipostaze „fierbinți” sau că a defilat în uniforma militară sovietică.

„Alina Zotea este o tânără foarte inteligentă și din acest motiv figurează pe lista electorală a PL și e plasată în primii 20 de candidați. Voi știți că ea a absolvit Facultatea de bănci și finanțe cu media de 9.65? Mai rar așa ceva. Și ce dacă a fost model? Nu cred că e o problemă și trebuie să ne mândrim cu asta. Au mai fost în Europa așa cazuri”, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV.

Liberalul nu vede o problemă că tânăra a pozat în uniforma militară a „ocupanților” sovietici. „Dânsa a fost model și a defilat în acea uniformă. Și eu am avut așa uniformă. Nu văd nicio problemă în asta. A mai fost și „Miss Zimbru”. Noi când ne ducem la plajă atunci vedem fete și femei în costum de baie. Asta înseamnă că faci ceva rău?”, s-a revoltat Mihai Ghimpu.

Potrivit președintelui PL, Alina Zotea nu își dorește să rămână în Parlament. „Locul 19 este un loc eligibil. Dânsa, în calitate de economist, ar putea face parte din Comisia parlamentară pentru economie, buget și finanțe, care este una dintre cele mai importante din Legislativ. Totuși, Alina mi-a zis că vrea să activeze în Executiv, și nu în Parlament. Ea este competentă, pentru că este asistenta mea și o cunosc foarte bine”, a precizat sursa citată.

În același context, liberalul a spus că Alina Zotea este membru PL de ani buni și merita să fie pe listă. „Am mizat pe ea pentru că e membru PL de prin 2005-2007. Anterior, am mers pe mâna celor care au venit în șlapi la partid și au devenit ulterior deputați și miniștri. Acum am decis să includem în listă oameni de încredere”, a conchis Mihai Ghimpu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md