08:03:56 08.12.2021
Stiri

Candidata SEXY a lui Mihai Ghimpu NU VREA să fie DEPUTAT

Electorala 2014 08.10.2014 08:51 Vizualizări10558 Autor: Ziarul National
Candidata SEXY a lui Mihai Ghimpu NU VREA să fie DEPUTAT


Liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, este convins că Alina Zotea, cea mai sexy candidată de pe lista partidului pe care îl conduce, este o tânără foarte competentă și că nu îl deranjează deloc că aceasta a postat pe rețelele de socializare mai multe poze în ipostaze „fierbinți” sau că a defilat în uniforma militară sovietică.

„Alina Zotea este o tânără foarte inteligentă și din acest motiv figurează pe lista electorală a PL și e plasată în primii 20 de candidați. Voi știți că ea a absolvit Facultatea de bănci și finanțe cu media de 9.65? Mai rar așa ceva. Și ce dacă a fost model? Nu cred că e o problemă și trebuie să ne mândrim cu asta. Au mai fost în Europa așa cazuri”, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV.

Liberalul nu vede o problemă că tânăra a pozat în uniforma militară a „ocupanților” sovietici. „Dânsa a fost model și a defilat în acea uniformă. Și eu am avut așa uniformă. Nu văd nicio problemă în asta. A mai fost și „Miss Zimbru”. Noi când ne ducem la plajă atunci vedem fete și femei în costum de baie. Asta înseamnă că faci ceva rău?”, s-a revoltat Mihai Ghimpu.

Potrivit președintelui PL, Alina Zotea nu își dorește să rămână în Parlament. „Locul 19 este un loc eligibil. Dânsa, în calitate de economist, ar putea face parte din Comisia parlamentară pentru economie, buget și finanțe, care este una dintre cele mai importante din Legislativ. Totuși, Alina mi-a zis că vrea să activeze în Executiv, și nu în Parlament. Ea este competentă, pentru că este asistenta mea și o cunosc foarte bine”, a precizat sursa citată.

În același context, liberalul a spus că Alina Zotea este membru PL de ani buni și merita să fie pe listă. „Am mizat pe ea pentru că e membru PL de prin 2005-2007. Anterior, am mers pe mâna celor care au venit în șlapi la partid și au devenit ulterior deputați și miniștri. Acum am decis să includem în listă oameni de încredere”, a conchis Mihai Ghimpu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

matasaru 09.10.2014 06:05

Ghimpu are scarba in asternut...

Cristina 09.10.2014 09:29

alina zotea a apărut prin PL la finele campaniei electorale din noiembrie 2010, ”prin ușa din spate” cum se spune și dintr-o data secretara d-lui ghimpu, misiunea ei era numai să faca intrigi între membrii pl și cei care nu-i placeau domnișoarei Zotea nu aveau acces la presedintele partidului. Știm noi și cum a obinut studiile sale - ”звонок другу” al șefului de partid și multe altele. În concluzie vreau să menionez ca alina și-a meritat pe deplin locul pe care îl are în lista deputailor, deoarece nici un membru nu poate să satisfacă ”cerintele” pe care le satisface domnișoara Zotea!!!

Vasile Belibov 09.10.2014 10:23

În PL se practica des "intrarile prin uşa din spate". Am fost membru PL din 2008, iar în 2009 am participat activ în campania electorală. La finele campaniei au aparut oameni noi, la care li sa dat functii în partid, parlament şi guvern. A mai fost si o surpriză de-a lui Ghimpu, ca cei ce au activat în campania electorală să meargă gratis (pe banii lui Băsescu) la mare în Romania. Nu ma mirat faptul, ca la mare au plecat numai rudele, cumetrii si cei ce au intrat "prin uşa din spate", care au fost înscrişi în PL, la finele campaniei, cu ani în urmă...Î-mi amintesc cum Garri Potter,..pardon, Dorin Chirtoacă vorbea frumos la adunările noastre în campania electorală despre promovări...Care promovări Dorine? Tu eşti bun numai la Surprize - surprize!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un pas inedit, corec...

03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioase acțiunile CEC și ale justiției în cazul alegerilor locale noi de la Bălți: excluderea din cursă a candidatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, și organizarea turului doi de scrutin pe 19 decembrie cu următorii doi candidați?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md