07:23:32 06.12.2021
Stiri

Liderul Partidului Popular Român, REPROŞURI la adresa lui Ţîcu. Ultimul i-a cerut sprijinul lui Ţurcanu, pentru a nu admite să câştige socialiştii Chişinăul

Electorala 2014 18.09.2019 21:10 Vizualizări3425 Autor: Ziarul National
Liderul Partidului Popular Român, REPROŞURI la adresa lui Ţîcu. Ultimul i-a cerut sprijinul lui Ţurcanu, pentru a nu admite să câştige socialiştii Chişinăul Facebook


Liderul Partidului Popular Român, Vlad Ţurcanu, este nemulţumit de faptul că Octavian Țîcu ar fi ales să se asocieze cu Partidul Unităţii Naţionale, în perspectiva participării la alegerile pentru funcţia de primar general al capitalei.

"Ocravian Ţîcu își vede de cariera sa politică. Îi reproșez că a inițiat o acțiune pe cont propriu, în loc să pună cauza pe primul loc. Mai rău: este sfătuit prost să se asocieze după aceasta cu PUN de către niște oameni care nici măcar nu-l respectă - ei doar vor să se reinventeze și să se căpătuiască pe seama sa. Dar dacă Șalaru a reușit performanța să-i coboare ratingul lui Traian Băsescu în R. Moldova, de ce ne-am aștepta ca de această dată să fie altfel?", scrie acesta pe Facebook.
Ţurcanu spune că mai importantă este "consolidarea unei forțe politice care să țină piept războiului hibrid declanșat de Federația Rusă, prin interpușii săi, împotriva R. Moldova".

"Imaginați-vă, unora le arde de scheme politice într-o asemenea situație critică, cu socialiștii instalați în funcțiile-cheie din stat, asistați într-un mod aproape incoștient de către ce-a fost odată Blocul ACUM. Ce lecții ne oferă istoria în asemenea cazuri?", a întrebat Ţurcanu.

De menţionat că Ţîcu a declarat astăzi, după ce a anunţat că părăseşte fracţiunea PPDA şi candidează pentru Primăria Chişinău, că a purtat discuţii cu Vlad Ţurcanu şi că speră că partidul acestuia îl va sprijini. De asemenea, Țîcu a discutat cu liderul liberal-democraților, Tudor Deliu, în vederea susținerii unei "alianțe pentru Chişinău".
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Polilogu 18.09.2019 21:38

Pramatiile oportuniste au ieșit la atac ! NU ESTI TU INDREPTĂȚITUL să reprezinti CAUZA ROMĂNEASCĂ , nici in Basarabia , nici in ROMANIA ! TOCMAI GESTUL CARE-L FACI TE DESCALIFICĂ TOTAL SI IREMEDIABIL !! Cum te-ai și putut gândi ca partidul tău intitulat - i-auziti dv - PARTIDUL POPULAR ROMĂNESC mă reprezintă si pe mine ca român din RO !? PE MINE / PE NOI NE REPREZINTĂ PARTIDUL UNITĂȚII NAȚIONALE ! ORIUNDE AM FI ÎN LUMEA ASTA ! Ti-am citit interviul de la EUROPA LIBERĂ . Ai spus acolo niste enormități de mai mare rusinea politică...unionistă !

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md