17:40:57 21.02.2024
Stiri

Reportaj FOTO // Candidata SEXY a lui Mihai Ghimpu

Monden 03.10.2014 11:54 Vizualizări9776 Autor: Galina Munteanu
Reportaj FOTO // Candidata SEXY a lui Mihai Ghimpu facebook.com


Comentariile despre numele celor prezenți în listele electorale ale partidelor care vor participa în alegerile parlamentare din noiembrie se fac tot mai prezente pe rețelele de socializare. Și dacă unii dintre candidați sunt acuzați de corupție, alții de neprofesionalism, rudenie ori intereste de partid, cea mai sexy candidată a campaniei este numărul 19 de pe lista electorală a Partidului Liberal (PL), Alina Zotea, consiliera liderului de partid, Mihai Ghimpu. Pe o rețea de socializare, tânăra a postat poze în care este surprinsă în ipostaze „fierbinți”.

„Nu vreau să judec oamenii fără a-i cunoaște, dar totuși. Alina Zotea, nr.19 pe lista Partidului Liberal. Asta după ce bravii tineri care au ridicat PL-ul au stat mereu la fundul listei. Imaginați-vă cum domnișoara cere retragerea armatei şi a arsenalului militar al Federaţiei Ruse de pe teritoriul Republicii Moldova”, scrie un blogger pe o rețea de socializare.

„Locul 19 din lista candidaților la funcția de deputat a Partidului Liberal ne demonstrează clar că Mihai Ghimpu încă mai poate. Bărbătește vorbind, mă bucur pentru dumnealui”, este comentariul altui blogger.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md