11:29:56 22.07.2024
Stiri

VIDEO // Încă un șofer a accidentat intenționat o mașină în Chișinău

Social 26.03.2016 13:59 Vizualizări2798 Autor: Galina Munteanu


Un alt caz în care un șofer accidentează intenționat o mașină a ajuns în vizorul presei. Este vorba despre șoferul unei mașini înmatriculate în Lituania, scrie autoexpert.md.

Potrivit sursei, din motive necunoscute, şoferul acestui „Mercedes”, a frânat brusc în faţa unui automobil de model „Daewoo Nexia”. Cel din urmă, vădit supărat, a depăşit „Mercedes”-ul şi a executat o manevră bruscă cu intenţia de a-i da în obraz.

Doar că mica altercaţie nu s-a sfârşit aici. După ce conducătorul auto, aflat la volanul E-Class-ului i-a adresat câteva înjurături şi gesturi obscene, s-a gândit că ar fi bine să „i-o facă din nou” şi, spre ghinionul lui, „Daewoo” i-a intrat direct în bara spate.

Nu se ştie dacă şoferul maşinii coreene s-a lăsat „învins” intenţionat, tamponând „Mercedes”-ul, știind că înregistrarea video îi va servi drept probă în instanţă şi s-a lăsat dus de val. Dar, este la fel de probabil ca bărbatul să nu fi nu reuşit să frâneze la timp.

Rămâne ca poliţiştii să stabilească cine se face vinovat de accident.

Precizăm că un caz similar a avut loc săptămâna trecută pe bulevardul Gagarin din capitală. Potrivit șoferului Mihai Socolovschi, victima celor doi escroci, incidentul a fost provocat intenționat de conducătorul „Mercedes”-ului cu numere de înmatriculare transnistrene. Mai exact, Socolovschi a vrut să schimbe banda, iar conducătorul mașinii de culoare neagră i-a luat fața, după care a dat înapoi. Imediat după ce au simțit impactul, doi bărbați au ieșit din automobil și l-au acuzat pe Socolovschi că i-ar fi lovit.

Șoferul-victimă le-a arătat că are la bord o cameră de luat vederi și că deține dovada că accidentul a fost provocat intenționat. Cei doi s-au urcat imediat în mașină și au părăsit locul accidentului.

Reținut de poliție, acesta a declarat că nu a fost intenționat, dar nu a fost atent la volan.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md