23:08:06 09.05.2021
 
Stiri

VIDEO // Copiii din grădinițele din Chișinău mai așteptă și acum GEAMURILE noi promise de socialiști. Odințov spune că nu-și mai amintește de această promisiune

Partide/Comunicate 08.02.2019 16:20 Vizualizări961 Autor: Ziarul National


VIDEO // Copiii din grădinițele din Chișinău mai așteptă și acum GEAMURILE noi promise de socialiști. Odințov spune că nu-și mai amintește de această promisiune Accent TV

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) le-au promis directorilor mai multor grădinițe din Chișinău că vor fi găsite resurse financiare pentru schimbarea geamurilor, însă această promisiune nu ar mai fi fost onorată.

Candidatul PSRM în circumscripția 25 din Chișinău, consilierul municipal Alexandr Odințov, a declarat în cadrul unei emisiuni de dezbateri că niciodată nu li s-a promis directorilor de grădinițe că vor fi schimbate geamurile.

La rândul său, democratul Victor Mândru a insistat, în aceeași emisiune de dezbateri electorale, că o asemenea promisiune a fost făcută, doar că a rămas neonorată.

Astfel, directoarea grădiniței nr. 156 din Chișinău, Eugenia Ropot, a prezentat un demers pe care i l-au cerut consilierii socialiști, inclusiv Odințov. Aceasta afirmă că socialiștii din CMC i-au cerut toate măsurile la geamuri. Demersul a fost completat în data de 27 iulie 2017.

„Ni s-a propus să scriem demers pentru geamuri noi. Au spus că au o înțelegere cu Asociația Obștească „Inimă de mamă” din Rusia, care va face lucrări de reparație în câteva grădinițe, printre care a nimerit și grădinița noastră. Am așteptat mult timp, dar nimeni nu a venit să verifice nimic. Atunci am telefonat eu și mi s-a spus că s-a anulat totul”, a precizat Eugenia Ropot.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2021 09:35 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unire pe stânga, ego...

04.05.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // De la presa liberă l...

30.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Covidul politic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că instituțiile de învățământ din R. Moldova trebuie să revină totalmente la prezența fizică la ore a elevilor după vacanța de Paște?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md