07:51:10 24.05.2024
Stiri

„MEGA televiziune”, lansată la Chișinău. „O vor face cu banii lui Platon. Unii lideri politici au fost la Londra. Se pregătesc să preia 20-30% din electorat, vor să-i îngrămădească pe toți.O să vedeți ce MONȘTRI se întorc în primăvară”

Actualitate 12.01.2022 10:41 Vizualizări12043 Autor: Ziarul National
„MEGA televiziune”, lansată la Chișinău. „O vor face cu banii lui Platon. Unii lideri politici au fost la Londra. Se pregătesc să preia 20-30% din electorat, vor să-i îngrămădească pe toți.O să vedeți ce MONȘTRI se întorc în primăvară”


Liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, reținut în această dimineață în dosarul privind înstrăinarea ilegală a terenurilor din raza orașului Durlești, a declarat aseară, în cadrul unui live din fața Parlamentului, că la Chișinău urmează să fie lansată o „mega televiziune” de către fondatoarea Tv 8, Natalia Morari, și iubitul ei, Veaceslav Platon.

Potrivit lui Costiuc, mai mulți politicieni din R. Moldova au fost la sărbătorile de iarnă la Londra, acolo unde se află Veaceslav Platon.

„Stimați guvernanți, solicitați informații de la Serviciul de Informații și Securitate (SIS) unde au fost de sărbători unii lideri politici de pe eșichierul de dreapta. La Londra au fost. Întrebați pe cei de la SIS cu cine s-au întâlnit acolo. Toți merg la același centru de comandă, pentru a pregăti destabilizări în masă. Ei vor să dea jos Guvernul în primăvară și deja toți își freacă mâinile și caută alt premier”, a spus Costiuc.

Acesta a menționat că unele remanieri ar fi indicate, dar e foarte grav dacă la guvernare ar veni forțe antinaționale.

„E adevărat că e nevoie de remanieri și mie nu-mi plac multe lucruri, dar eu nu vreau să-mi frec mâinile că dăm jos guvernarea aceasta. Pentru că știu că ne așteaptă o guvernare anti-națională în frunte cu Dodon, Vanea Ceban, cu Slava Platon. Platon are 180 de angajați în R. Moldova – contabili, paznici, șoferi, juriști. Natalia Morari face o nouă televiziune, ultima noutate pe care pot să vă o spun. Face o mega televiziune în R. Moldova. Pe ea nu o mai interesează că cineva i-a furat televiziunea. Mie poate să nu-mi placă de Natalia Morari, dar este cel mai bun specialist în propagandă, în manipulare și în diversiuni. Ea pregătește o mega televiziune împreună cu Slava Platon, cu banii lui Platon. Împreună cu un lider politic, care s-a lansat recent, se pregătesc să preia 20-30 la sută din electoratul PD… Vor să-i îngrămădească pe toți. O să vedeți ce monștri să întorc în primăvară, dacă nu-i puneți la pușcărie”, a spus Costiuc.

Liderul formațiunii le-a mai reproșat celor de la PAS că-și „bat joc de foștii și viitorii parteneri”.

„Vreau să vă mai spun să nu vă bateți joc de foștii și viitorii parteneri. Voi ați tăiat toate căile de comunicare cu cei din jurul vostru. V-ați înconjurat cu oameni slabi, care luptă între ei. Noi știm că prăbușirea voastră înseamnă, de fapt, prăbușirea noastră”, a mai spus aseară Vasile Costiuc.

Amintim că Vasile Costiuc a fost reținut în această dimineață în dosarul privind înstrăinarea ilegală a unor terenuri din raza orașului Durlești. În calitate de fin al fostului primar de Durlești, Nicolae Crudu, Costiuc e învinuit că ar fi fost parte a acestei scheme.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md