00:12:34 26.11.2020
 
Stiri

Una dintre cele mai dezvoltate comune din România vrea să-și ajute „fratele” din R. Moldova să atragă fonduri europene: „Îi rugăm pe colegii noștri din întreaga țară să nu uite în aceste vremuri de frații noștri din Republica Moldova”

Actualitate 19.05.2020 19:12 Vizualizări2422 Autor: Ziarul National
Una dintre cele mai dezvoltate comune din România vrea să-și ajute „fratele” din R. Moldova să atragă fonduri europene: „Îi rugăm pe colegii noștri din întreaga țară să nu uite în aceste vremuri de frații noștri din Republica Moldova” Facebook


Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud din județul Alba, România, una dintre cele mai dezvoltate localități de peste Prut, anunță că va ajuta Primăria Manta din raionul Cahul să obțină fonduri europene disponibile pentru republica noastră.

Primarul Ciugudului a avut marți o videoconferință cu primarul de Manta, raionul Cahul, Violeta Hîncu.

„Frații în veci vor fi frați! Așa cum spun și versurile cunoscutului cântec patriotic, ne simțim uniți cu sufletele de frații noștri de peste Prut, chiar dacă ne desparte o graniță dureroasă. Și, de câțiva ani, Ciugudul are un frate în Republica Moldova – comuna Manta.

Consiliile locale și echipele administrațiilor din cele două comune au avut, astăzi, o video-întâlnire de lucru în cadrul căreia au împărtășit experiențele legate de gestionarea situației generate de pandemia de coronavirus, digitalizarea serviciilor publice și apropierea acestora de cetățean. De asemenea Ciugudul s-a angajat să sprijine comuna Manta în parcursul european și în atragerea fondurilor europene disponibile în această perioadă pentru comunitățile din Republica Moldova”, se arată pe pagina oficială de Facebok a comunei Ciugud.

Conducerea Primăriei Ciugud a lansat un apel către toți primarii din România: „Îi rugăm pe colegii noștri din întreaga țară să nu uite în aceste vremuri de frații noștri din Republica Moldova și să îi ajutăm de fiecare dată când putem să o facem... iar schimbul de experiență este benefic pentru ambele părți”.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Noii neutraliști

20.11.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // (Auto)amăgire, suspi...

16.11.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cum a pierdut Dodon,...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md