11:06:10 19.05.2022
Stiri

Un VIDEO lansat astăzi pretinde că între ANTIFA, Platforma „DA”, Renato Usatîi și Igor Dodon ar exista LEGĂTURI

Politică 02.10.2015 11:36 Vizualizări11471 Autor: Ziarul National


Protestele extremiștilor de la ANTIFA, organizație condusă de ex-deputatul comunist Grigore Pentrenco, ale Platformei „DA” și cele ale pro-rușilor Renato Usatîi și Igor Dodon ar face parte dintr-un plan de destabilizare a situației din R. Moldova și preluarea puterii cu ajutorul serviciilor secrete din Federația Rusă.

Cel puțin, așa sugerează un filmuleț de 16 minute trimis astăzi pe mail redacției noastre, fără să fie precizat autorul acestuia.

Potrivit autorilor filmului, Platforma „DA” și ANTIFA urmau să facă un protest comun pe data de 6 septembrie, dar reprezentanții lui Grigore Pentrenco s-au îndreptat spre sediul Procuraturii Generale, acolo unde au încercat să instaleze corturi. Când nu le-a reușit acest lucru, reprezentanții ANTIFA au vrut să meargă în Piața Marii Adunări Naționale și să instaleze acolo corturi.

Constantin Svetlicinîi, unul din apropiații lui Petrenco, s-a jeluit că „Năstase nu permite” ca membrii ANTIFA să vină în PMAN. Totuși, într-o discuție telefonică, care apare în acest video, Svetlicinîi îl asigură pe un oarecare Gotovschi că ar fi discutat toată noaptea cu Viorel Țopa și ultimul l-a asigurat că „va vorbi cu Năstase pentru ca să ne primească să instalăm corturi”.

„Să puteți lucra acolo, să nu fie nici unioniști, nici de dreapta, nici de stânga, ci un tot întreg. Mergem pentru adevăr, pentru popor. Nu e nevoie de lozinci politice, ci trebuie să instalăm corturile noastre”, arată înregistrarea telefonică.

Filmulețul video mai sugerează că peste două zile, pe 8 septembrie curent, reprezentanților ANTIFA li s-a permis să instaleze corturi în PMAN.

De asemenea, filmulețul arată și legătura dintre ANTIFA cu Igor Dodon și Renato Usatîi, cei care pe 27 septembrie au organizat o acțiune de protest, iar cu câteva zile înainte au instalat corturi în fața clădirilor Parlamentului și Ministerului Agriculturii.

Într-o discuție dintre Pavel Grigorciuc (ANTIFA) și un profesor al unei instituții de învățământ din R. Moldova, responsabil pentru racolarea noilor membri ANTIFA, se arată că protestele organizate de membrii mișcării ar fi coordonate cu „Igor Nicolaevici”. „Da, e vorba de el”, spune Grigorciuc.

În film se mai arată că Igor Dodon și Renato Usatîi le-au permis membrilor ANTIFA să instaleze corturi în așa-zisul „orășel al biruinței”, iar membrii organizației au avut „un cuvânt de salut” pe scena din fața Parlamentului.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md