08:56:02 26.05.2020
 
Stiri

Un vicepreședinte al PPDA părăsește „activitatea politică”: „Misiunea mea este îndeplinită”, declară astăzi, deși zilele trecute afirma că există „încercări de a-l reduce la tăcere”

Politică 16.09.2019 11:50 Vizualizări5393 Autor: Ziarul National
Un vicepreședinte al PPDA părăsește „activitatea politică”: „Misiunea mea este îndeplinită”, declară astăzi, deși zilele trecute afirma că există „încercări de a-l reduce la tăcere” Timpul


Vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Stanislav Plavlovschi, anunță că părăsește formațiunea.

„M-am angajat în această activitate în anul 2015, devenind unul dintre fondatorii Platformei Demnitate și Adevăr, la propunerea domnului Andrei Năstase. Fiind, după convingeri, un democrat și proeuropean, eu nu am mai putut tolera situația care s-a creat la etapa ceea în țara noastră: uzurparea puterii de stat, călcarea în picioare a drepturilor omului, dezmăț nemaipomenit în justiția națională și, ca urmare, corupția endemică. (...) În fața mea, eu mi-am pus trei sarcini de bază: debarcarea pe calea prevăzută de Constituție a regimului uzurpator, promovarea tineretului în poziții-cheie în stat și reformarea profundă a sistemului de drept din Republica Moldova. Acum, toate trei obiective sunt realizate și eu, sincer și nesilit de mine, consider că misiunea mea în sfera politicului este îndeplinită. Prin urmare, eu am decis să mă retrag din activitatea politică”, scrie astăzi pe Facebook Pavlovschi.

Acesta le mulțumește foștilor colegi de partid și lui Andrei Năstase pentru „susținere și răbdare”, deși ieri-dimineață același Pavlovschi scria pe aceeași rețea de socializare că „nici pe timpurile lui Plahotniuc nu au existat atât de multe încercări să mă reducă la tăcere cum sunt acum”: „Nu au reușit cei de la Plaha. Nu veți reuși nici voi! Vreți să scăpați de critica mea? Faceți lucruri corecte! Altă cale nu există!”.Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

22.05.2020 15:28 Ziarul National Victor Chirilă, directorul APE: R. Mo...

22.05.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Numai protejându-l p...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md