06:05:50 18.07.2024
Stiri

Un tânăr a strigat în gura mare că se va ARUNCA de pe un Hotel. A cerut un loc de muncă şi o locuinţă pentru soţia şi copilul său

Actualitate 26.05.2017 08:31 Vizualizări3413 Autor: Ziarul National


Un tânăr a strigat în gura mare că se va ARUNCA de pe un Hotel. A cerut un loc de muncă şi o locuinţă pentru soţia şi copilul său Sursa:bzi.ro

Un tânăr din Iaşi a vrut ca timp de câteva ore să fie în centrul atenţiei. În jurul prânzului a mers să ia masa la Hotelul Unirea din Iaşi. A comandat mâncare, iar mai apoi s-a urcat pe acoperiş şi a anunţat că se va sinucide. Dragoş Iftene în vârstă de 26 de ani a fost certat cu legea şi a stat o perioadă după gratii. Când a ieşit a pornit o relaţie cu o tânăra, lăsând-o însărcinată.

Recent a realizat că nu se poate descurca şi a cerut ajutor printr-un stil aparte. Bărbatul a stat aproximativ șapte ore pe Hotelul de treisprezece etaje. Echipaje de la pompieri, de la poliţie şi de la Ambulanţă au stat pregătite să intervină, însă, la un moment dat tânărul a coborât de pe hotel. Femeia pe care a lăsat-o însărcinată a stat în Piaţa Unirii şi a încercat să-l convingă să se dea jos.

Nu s-a putut integra

Pe Dragoş, prietenii lui au încercat să îl ajute să îşi găsească un loc de muncă şi un acoperiş deasupra capului, însă, după cum spun ei, el nu s-a putut integra. După ce a ieşit din Penitenciar a lucrat o perioadă la o frizerie.

„Eu am aflat povestea lui şi am încercat să-l ajut. Am observat că are talent şi l-am angajat la frizerie la mine. Nu s-a putut integra deşi eu am încercat să-l ajut. Mi-a spus de multe ori că are nevoie de bani şi de o locuinţă, dar eu i-am explicat că nu poţi să ai de toate dintr-o dată. Mi-a spus că o să aud eu ce va face el, dar nu m-am gândit că va ajunge până aici. Are o soţie însărcinată în nouă luni şi îi este teamă că nu are unde să se ducă”, a declarat Ionuţ Muscu, cunoscut drept John Stilystu, proprietarul unei frizerii din Iaşi.

Probleme cu drogurile?

Cei din anturajul lui Dragoş spun că în urmă cu ceva timp acesta avea probleme mari cu drogurile. „El a fost consumator un timp, dar s-a lăsat. S-a apucat de sport şi a încercat să îşi vadă de treabă. Am încercat să-l ajut, dar nu am putut”, a completat Ionuţ.

De pe acoperişul Hotelului tânărul a cerut o locuinţă, un serviciu şi a cerut să i se plătească consumaţia de la restaurant. În timp ce pompierii mutau dintr-o parte în alta o saltea specială, Dragoş făcea mişcări de echilibristică la înălţime. Poliţiştii încercau pe de altă parte să îl lămurească să renunţe la gândul sinucigaş. Familia lui nu a vrut să ofere prea multe detalii.

Mama tânărului a stat un timp pe acoperiş şi a încercat, la fel ca autorităţile să-l determine să coboare. În tot acest timp, Piaţa Unirii din Iaşi devenise o scenă deschisă. Zeci de curioşi au stat şi au privit întreaga scenă.

Poliţiştii l-au convins să coboare

După aproape şapte ore de aşteptat, doi ofiţeri S.A.S. au reuşit să-l convingă pe bărbat să renunţe la gândul sinucigaş. „Doi ofiţeri S.A.Ş. au discutat cu tânărul, iar după mai multe ore de negocieri au reuşit să-l convingă să coboare de pe acoperiş. Ulterior bărbatul a fost condus la o unitate medicală”, a precizat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Dragoş a fost preluat de către poliţişti şi dus la Spitalul Socola din Iaşi pentru investigaţii şi tratament. Pentru isprava sa, tânărul s-ar putea alege cu un dosar penal pentru tulburarea liniştii publice. Problemele sale cel mai probabil vor rămâne nerezolvate. În niciun caz gestul său nu poate fi răsplătit. „Mă bucur că a coborât, o să vedem ce facem”, a spus concubina bărbatului, însărcinată în nouă luni.

„Am vrut să fac ceva pentru noi. Am dat un semnal de alarmă. Nu se poate să trăieşti aşa!”, a declarat Dragoş la ieşirea din hotel. Povestea lui va continua cel mai probabil pe patul de spital.

Sursa:bzi.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md