04:28:48 25.06.2021
 
Stiri

Despăgubirea URIAȘĂ care a primit-o o femeie pentru că era obligată să muncească duminica

Știri 22.01.2019 08:02 Vizualizări1595 Autor: Ziarul National
Despăgubirea URIAȘĂ care a primit-o o femeie pentru că era obligată să muncească duminica Sursa: ciao.ro


O femeie care spăla vase la un hotel din Miami, forțată să lucreze în zilele de duminică, a primit două de milioane de dolari, după ce și-a dat angajatorul în judecată.

Aceasta a refuzat să muncească duminica, pe motive religioase. Nerenunțând la zilele libere, femeia a fost concediată. Tribunalul i-a dat câștig de cauză femeii.

Marie Jean Pierre și-a angajat un avocat și a dat în judecată patronul fostului său loc de muncă câștigând procesul, informează NBC.

Aceasta a primit două milioane de dolari pentru salariile restante și daunele morale care i s-au adus.

Femeia de 60 de ani este mamă a șase copii și membră a unei biserici catolice. Împreună cu toți enoriașii își petrece duminica ajutând săracii.

Avocatul ei susține că Marie Jean Pierre și-a informat angajatorii dinainte că nu poate munci duminica. A motivat acest lucru prin convingerile sale religioase. La început, totul a fost ok. Apoi angajatorul a început să o oblige să muncească și duminica.

Femeia a fost informată în 2009 că trebuie să muncească și duminica. În 2015, nu a mai fost rugată, ci obligată. În 2016, angajatorul a concediat-o pentru comportament neadecvat și absență nemotivată de la locul de muncă.

„Intenționăm să facem apel și să demonstrăm că hotelul Conrad Miami a fost și va rămâne un loc primitor pentru toți oaspeții și angajații. În timpul celor zece ani în care doamna Pierre a lucrat la noi, i-au fost făcute mai multe concesii”, a spus purtătorul de cuvânt al hotelului.

Sursa: ciao.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Chère Caroline 28.02.2020 02:02

CUM DR ODION MĂ AJUTĂ ÎNTRUCEȘTE-MĂ EX EXITIATOR ÎNAPOI. O MULȚUME FĂRĂ MULȚI DE DR ODION PENTRU RESTAURAREA FAPTĂȚII ÎN FAMILIA MEA. Sunt foarte recunoscător dr. ODION pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine și familia mea. Am fost căsătorită 19 ani până când o femeie a venit și mi-a distrus căsnicia și familia. Ultimii ani au fost tristi pentru mine fara sotul meu. Sunt foarte recunoscător și recunoscător pentru DR ODION. De când a lucrat pentru mine, soțul meu s-a întors la mine și la copiii noștri, rugându-ne să-l iertăm. Înainte de a contacta DR ODION, soțul meu mă ura în măsura în care nici măcar nu voia să mă mai vadă. Înainte de revenirea soțului meu eram foarte jos, frustrat și singur. Cealaltă femeie era întotdeauna în cale. DR ODION mi-a dezvăluit că această femeie îmi ținea soțul departe și chiar mă făcea să fiu bolnavă. Am găsit DR ODION prin recomandarea unui prieten. La început nu eram sigur pentru că mă îndoiam de turnarea vraja. După consultația DR ODION, mi-a spus că doamna a aruncat o vrajă soțului meu doar pentru a-l păstra doar pentru el și mi-a spus articolele pe care trebuie să le cumpăr. La 2 zile după ce DR ODION și-a aruncat vraja, soțul meu s-a întors la mine în genunchi și a început să mă roage iertare. Sotul meu imi spune si imi arata zilnic cat de mult ma iubeste si chiar vreau sa spun un lucru foarte mare multumiri lui DR ODION. Avem chiar un succes mare de bani. Viața mea despre care am crezut că s-a terminat este acum o viață fericită alături de soțul meu și de copiii noștri. Vă rog, dacă aveți o problemă ca și cum am avut chiar divorț, contactați imediat DR ODION. El îți va schimba viața pentru totdeauna, iar cea mai bună parte este că munca sa nu dăunează nimănui. Contactați-l imediat prin e-mail: (drodion60@yandex.com) sau sunați / Whattsapp numărul său de telefon mobil +2349060503921 contactați-l acum și problemele dvs. vor fi rezolvate pentru totdeauna. Vă mulțumim încă o dată DR ODION pentru marea ta muncă

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ultima redută a Rusi...

18.06.2021 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ne amenință Ru...

14.06.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu pași mici s-a mer...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md