11:04:46 04.12.2023
Stiri

Un celebru artist, despre ACUZAȚIILE de violență față de iubitele sale

Monden 08.07.2018 18:02 Vizualizări1508 Autor: Ziarul National
Un celebru artist, despre ACUZAȚIILE de violență față de iubitele sale sursa: one.ro


Ștefan Bănică a fost acuzat de violență față de partenerele sale de viață.

„În anii ’90, în presă a apărut un articol care m-a șocat prin neadevărul lui, un articol foarte urât despre mine și Cristina Țopescu, cu care formam, la vremea aceea, un cuplu: în esență, se vorbea despre violența mea. Crede-mă: mi s-a părut ceva îngrozitor, o formă de a intra cu bocancii în viața intimă a unui om, mai ales că tot ceea ce era scris acolo era, de la cap la coadă, o minciună sfruntată. Mă tot întrebam: „De ce? De ce?

Mai târziu, am înțeles: niște oameni trebuie să vândă niște ziare și subiectele nu trebuie să fie neapărat adevărate. Dar, de atunci, am devenit mai reticent sau, dacă vrei, mi-am apărat și mai mult viața personală.

Pentru că modelele mele, în viață, au fost mereu acelea ale unor oameni iubiți și respectați pentru ceea ce făceau sau fac în profesia lor. Și azi îl ascult și-l apreciez pe Elton John, pentru ce-mi transmite muzical, nu pentru orientarea lui sexuală”, a declarat Ștefan Bănică, potrivit evz.ro.

„Ștefan e impulsiv, primitiv în relația cu o femeie. Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune și, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ținea un cuțit mare de bucătărie sub haină și-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puțin timp după despărțire, citată de revistatango.ro.

Sursa: one.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md