09:36:13 27.03.2023
Stiri

Un celebru artist, despre ACUZAȚIILE de violență față de iubitele sale

Monden 08.07.2018 18:02 Vizualizări1404 Autor: Ziarul National
Un celebru artist, despre ACUZAȚIILE de violență față de iubitele sale sursa: one.ro


Ștefan Bănică a fost acuzat de violență față de partenerele sale de viață.

„În anii ’90, în presă a apărut un articol care m-a șocat prin neadevărul lui, un articol foarte urât despre mine și Cristina Țopescu, cu care formam, la vremea aceea, un cuplu: în esență, se vorbea despre violența mea. Crede-mă: mi s-a părut ceva îngrozitor, o formă de a intra cu bocancii în viața intimă a unui om, mai ales că tot ceea ce era scris acolo era, de la cap la coadă, o minciună sfruntată. Mă tot întrebam: „De ce? De ce?

Mai târziu, am înțeles: niște oameni trebuie să vândă niște ziare și subiectele nu trebuie să fie neapărat adevărate. Dar, de atunci, am devenit mai reticent sau, dacă vrei, mi-am apărat și mai mult viața personală.

Pentru că modelele mele, în viață, au fost mereu acelea ale unor oameni iubiți și respectați pentru ceea ce făceau sau fac în profesia lor. Și azi îl ascult și-l apreciez pe Elton John, pentru ce-mi transmite muzical, nu pentru orientarea lui sexuală”, a declarat Ștefan Bănică, potrivit evz.ro.

„Ștefan e impulsiv, primitiv în relația cu o femeie. Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune și, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ținea un cuțit mare de bucătărie sub haină și-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puțin timp după despărțire, citată de revistatango.ro.

Sursa: one.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md