13:57:45 25.09.2023
Stiri

FOTO // Adevărul despre relaţia Stelei Popescu cu Ştefan Bănică! Au un copil împreună?

Monden 06.12.2017 20:02 Vizualizări4512 Autor: Ziarul National


FOTO // Adevărul despre relaţia Stelei Popescu cu Ştefan Bănică! Au un copil împreună? sursa: google.ro

Actriţa Stela Popescu a avut doi parteneri de scenă despre care oamenii ajunseseră să spună că i-ar fi fost şi soţi! În 55 de ani de carieră, ea a fost extrem de apropiată de Alexandru Arşinel şi Ştefan Bănică Senior. Despre acesta din urmă s-ar fi spus şi că i-a făcut un copil.

Regretata actriţă a dezvăluit, într-un interviu pentru „Taifasuri”, lucruri neştiute despre relaţia ei cu Ştefan Bănică şi cu Alexandru Arşinel. Mulţi români au crezut că ea este, de fapt, soţia lui Ştefan Bănică şi că are copii cu el. Marea actriţă a povestit despre cum a fost „confundată” cu soţia actorului de mai multe ori, pentru că oamenii credeau ceea ce văd pe scenă.

„Eu am avut doi parteneri. Am jucat opt ani cu Ştefan Bănică şi aproape 40 de ani cu Arşinel. Am avut norocul să fiu simpatizată de femeile din public. Am şi zis, glumind, că niciodată nu s-a spus că sunt amanta lui Arşinel, ci nevasta. Ceea ce e o chestie!

Şi când jucam cu Bănică, la fel se întâmpla. Când a născut cea de-a doua soţie a sa, Moaţa, cu care a avut un băiat, Alexandru, care a murit, o doamnă l-a oprit pe Ştefan pe stradă şi l-a întrebat: «Cum se simte doamna Stela?». La care el s-a uitat lung şi i-a răspuns: «Dar Stela nu e nevasta mea. Pe nevasta mea o cheamă Moaţa». Doamna s-a întors cu spatele şi a plecat, supărată.

La fel este şi percepţia cu Arşinel, toată lumea crede că sunt soţia lui. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună. La noi, teatrul este legătura.Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat aşa o stare de simpatie personală. Ne-a legat însă ceva indestructibil: aplauzele românilor”, povestea Stelea Popescu.

Sursa: cancan.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md