18:23:42 02.04.2020
 
Stiri

CADRE // Un ministru care a depus jurământul deja de nouă zile în noua funcție, demis abia astăzi din cea deținută anterior; Un alt ministru demis acum mai bine de o săptămână revine în aceeași instituție

Politică 25.03.2020 14:12 Vizualizări2219 Autor: Ziarul National
CADRE // Un ministru care a depus jurământul deja de nouă zile în noua funcție, demis abia astăzi din cea deținută anterior; Un alt ministru demis acum mai bine de o săptămână revine în aceeași instituție


Deși a depus jurământul în noua funcție de ministru al Afacerilor Externe și Intergării Europene încă pe 16 martie curent, Oleg Țulea a fost rechemat abia astăzi din funcția de Ambasador al R. Moldova în Ungaria.

Premierul Ion Chicu și-a felicitat colegul, prezent la ședința de astăzi a Guvernului în calitate de membru al Cabinetului de miniștri, mulțumindu-i pentru activitatea în funcția de șef al misiunii diplomatice de la Budapesta.

În aceeași ședință, fostul ministru al Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatâi, care a ocupat această funcție până la oficializarea coaliției de guvernare între socialiști și democrați, a revenit în aceeași instituție. Acesta va ocupa funcția de secretar de stat, adică va fi subalternul actualului ministru, Serghei Răilean.

De la același minister a fost eliberat astăzi din funcție secretarul de stat Mihail Lupașcu și a fost numită în loc Lilia Palii.

Totodată, Guvernul l-a numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne pe Ianuș Erhan, iar pe Maxim Popov - secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md