04:23:34 25.02.2021
 
Stiri

DOC, UPDATE // „Pro-Moldova” rămâne FĂRĂ trei deputați! Unul care și-a SCHIMBAT de TREI ori partidul, pleacă și din ultimul: „Vom continua colaborarea, dar din calitatea mea de deputat neafiliat”

Actualitate 23.10.2020 17:07 Vizualizări1505 Autor: Ziarul National
DOC, UPDATE // „Pro-Moldova” rămâne FĂRĂ trei deputați! Unul care și-a SCHIMBAT de TREI ori partidul, pleacă și din ultimul: „Vom continua colaborarea, dar din calitatea mea de deputat neafiliat”


UPDATE // După Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc, a părăsit fracțiunea „Pro-Moldova” și deputata Eleonora Graur.

„Dragi prieteni, colegi și toți cei care mi-au fost alături la bine și la greu! După o perioadă de activitate politică fructuoasă, în care, împreună cu colegii mei, am depus eforturi continue pentru a crește un proiect frumos pentru oameni și țară – „Pro-Moldova”, drumurile noastre se despart. Astăzi mă retrag din grupul parlamentar „Pro-Moldova”. Am decis că voi reprezenta în continuare interesele cetățenilor, doar în calitate de deputat independent, neafiliat niciunui partid politic. Motive sunt multe și nu cred că acum e necesar să fie enumerate. Îmi exprim regretul și pentru faptul că ostaticul acestei situații jenante a devenit dl Andrian Candu, un politician talentat, care sincer dorește să construiască un partid european și modern, dar nu totul depinde de dumnealui... Reprezint votul a mii de alegători, care mi-au acordat mandatul de încredere pentru circumscripția nr. 13 și voi continua să lupt cu fermitate pentru realizarea promisiunilor oferite în fața cetățenilor”, și-a explicat plecarea Eleonora Graur.

UPDATE // Gestul lui Sergiu Sîrbu este urmat și de colegul său Grigore Repeșciuc. Și acesta a înregistrat astăzi, 23 octombrie, în Parlament un demers prin care anunță că părăsește fracțiunea „Pro-Moldova” și rămâne neafiliat.
**********************************

Sergiu Sîrbu, fostul deputat comunist și democrat, care a aderat recent la grupul „Pro-Moldova” condus de Andrian Candu în Parlament, părăsește și această formațiune.

Deputatul anunță că va rămâne neafiliat în Parlament, invocând motive „atât de ordin personal, cât și profesional”.

„Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit, iar uneori, pentru a merge înainte, suntem puși în situația de a face un pas înapoi. Cel mai important este ca scopul final să fie cel stabilit și, chiar dacă pe mai multe căi, sunt sigur că va fi atins. De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Vom continua colaborarea, dar din calitatea mea de deputat neafiliat. Motivele sunt atât de ordin personal, cât și profesional, dar asta acum mai puțim contează. Le mulțumesc colegilor pentru înțelegere, susținere și colaborare frumoasă. La sigur vom avea încă multe ocazii să facem lucruri bune pentru țară”, a scris Sîrbu pe Facebook.

Sergiu Sîrbu a devenit deputat pe listele Partidului Comuniștilor, dar a părăsit fracțiunea PCRM în 2012 și a anunțat că aderă la Partidul Democrat. În februarie curent, acesta a părăsit și PD și a format cu mai mulți colegi grupul parlamentar „Pro-Moldova”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2021 08:19 Ziarul National APELUL lui Alecu Reniță pentru Maia S...

22.02.2021 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Moscova îi spune Chi...

19.02.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul minoritar a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md