17:50:52 25.09.2022
Stiri

„Pro Moldova”, mesaj pentru Filip: „Înțelegem umilința președintelui PD, dar plecările vor continua. Vor rămâne, în curând, doar cei doi președinți și câțiva foști cu aspirații de ambasadori. RESEMNAȚI-VĂ!”

Actualitate 18.06.2020 10:26 Vizualizări1739 Autor: Ziarul National
„Pro Moldova”, mesaj pentru Filip: „Înțelegem umilința președintelui PD, dar plecările vor continua. Vor rămâne, în curând, doar cei doi președinți și câțiva foști cu aspirații de ambasadori. RESEMNAȚI-VĂ!”


Grupul „Pro Moldova” respinge acuzațiile lansate de Pavel Filip, dar și alți fruntași ai PD, potrivit cărora deputații ar fi „cumpărați”.

„Condamnăm minciunile distribuite de PD în raport cu foștii colegi de partid și îi atenționăm că vom acționa în judecată fiecare exponent PD și PSRM care propagă falsuri și calomnii la adresa persoanelor care au refuzat să rămână servili PSRM și liderului neformal al acestora, Igor Dodon”, se arată într-o declarație făcută de grupul lui Andrian Candu.

Potrivit „Pro Moldova”, oamenii din PD continuă să plece, iar acest lucru se întâmplă doar din cauza liderilor formațiunii, care au ales postura de „copil de casă” al PSRM.

„Înțelegem umilința președintelui Pavel Filip și a câtorva colegi ai săi din fostul Guvern, subliniată de puterea celorlalți de a renunța la favorurile generoase, oferite de fratele mai mare din alianță. Dar acest lucru nu este un motiv pentru atacuri nefondate și distribuirea falsurilor. În condițiile în care mai mulți deputați au plecat decât au rămas și mai multe organizații teritoriale au aderat la „Pro Moldova” decât au acceptat postura de copil de casă al PSRM, ar fi corect pentru cineva în proces de curățare să caute problema în propria curte”, se arată în declarație.

Citește și: DOC // Majoritatea PSRM și PD nu mai există: Încă un deputat a părăsit PD

Conducerea „Pro Moldova” susține că PD, alături de PSRM a făcut mult rău R. Moldova.

Citește și: Cum a comentat Pavel Filip PĂRĂSIREA fracțiunii de către al 16-a deputat: „Total de acord, doamna Grețu!”

„Suntem în criză pandemică, avem multe de reparat după guvernarea dezastruoasă, asumată de PSRM cu resturi de PD servile. Pleacă oameni buni, despre care voi spuneți că sunt fondatori ai PD, că au muncit și au acționat cu bună credință. Ei pleacă de la o putere care oferă fără noimă posturi publice în fața unei țări întregi. Aceasta este corupție dovedită prin hotărâri de Guvern și decrete prezidențiale. Ei pleacă pentru că au obținut mandate de deputat prin încrederea oamenilor și nu pentru favoruri. Este dificil pentru conducerea actuală a PD să înțeleagă că există și alte unități de măsură decât banii și funcțiile, motiv pentru care în partid ar putea rămâne curând doar cei doi președinți și câțiva foști cu aspirații de ambasadori. Aveți curaj să recunoașteți că ați falimentat. Oamenii „Pro Moldova” nu pleacă, nu se rup, nu se cumpără și nu trădează. Echipa crește și va crește în continuare, resemnați-vă”, se mai arată în declarație.

De menționat că PD a mai pierdut ieri un deputat, după ce Efrosinia Grețu a decis să adere la grupul „Pro Moldova”. Astfel, grupul lui Candu are acum 14 deputați, iar fracțiunea PD – 13. De asemenea, coaliția PSRM – PD a pierdut ieri și majoritatea parlamentară, după ce a rămas cu 50 de voturi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.09.2022 09:04 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un test pentru intel...

21.09.2022 13:53 Ziarul National Nicolae Negru, despre zăngănitul arme...

19.09.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șor își scoate din n...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md