10:33:02 22.07.2024
Stiri

Dodon o COMITE din nou. „Ar fi bine să fim corecți până la capăt”

Partide/Comunicate 27.05.2015 15:40 Vizualizări3618 Autor: Ziarul National
Dodon o COMITE din nou. „Ar fi bine să fim corecți până la capăt” facebook


Acuzat că a folosit fără permisiune melodia trupei „Coldplay” în spoturile electorale ale Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon se confruntă cu o nouă problemă. O jurnalistă de la Chișinău este revoltată de faptul că publicația de partid a lui Dodon a folosit fără permisiunea ei o declarație făcută în spațiul public.

„Pentru cei care încearcă să pară corecți. Ar fi bine să fim corecți până la capăt, Igor Dodon. Să folosiți postarea mea de pe facebook în ziarul vostru electoral, să nu-mi cereți acordul pentru aceasta și nici măcar să nu indicați sursa (facebook) ar însemna că eu, alături de dvs. și deputații PSRM o promovez pe Zinaida Greceanâi la funcția de primar. Acest lucru nu este adevărat”, a scris jurnalista Natalia Morari pe facebook.

Morari precizează că a fost sunată de către purtătorul de cuvânt al PSRM și, totodată, întrebată cum i-ar plăcea să fie prezentată. „Astfel de întrebări mi-au mai fost adresate anterior de diferite ambasade sau organizații, pentru ca ulterior să-mi trimită invitații sau unele scrisori. Când am fost sunată, nu m-am gândit că e vorba de o publicație. Nu cred că pe colegii dvs. din serviciul de presă i-ar costa mult să precizeze acest lucru”, a menționat sursa citată.

Acesta amintește și de formația „Coldplay”: „Nu că m-aș compara cu „Coldplay”, dar dacă vrem să fim corecți, să fim corecți până la capăt”.

Replica nu a venit de la Dodon, ci de la deputatul socialist Ion Ceban. „Natalia Morari, postarea Dvs. a fost publică, noi am republicat-o, făcând referință la ce se scrie în Internet (așa e rubrica). Dvs. în emisiuni, la fel, nu o dată faceți referință la ce e scris pe Facebook de o persoană publică sau alta, fără a cere permisiunea acelei persoane. S-a întâmplat și în cazul nostru. Dar, repet, vom republica așa cum solicitați”, a scris socialistul pe aceeași rețea de socializare.

Citește și VIDEO, FOTO // Liderul PSRM ar putea fi dat în JUDECATĂ: „Investigăm acest caz”


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md