23:19:48 16.08.2018
 
Stiri

S-a găsit INVESTITOR pentru construcția unui STADION NAȚIONAL multifuncțional? Când urmează să înceapă construcția

Economie 13.02.2018 11:00 Vizualizări1762 Autor: Ziarul National
S-a găsit INVESTITOR pentru construcția unui STADION NAȚIONAL multifuncțional? Când urmează să înceapă construcția

Președintele Igor Dodon susține că omul de afaceri din Arabia Saudită, Rashid S. Al-Rashid, este gata să investească bani în construcția unui complex sportiv multifuncțional în R. Moldova.

La o înțelegere în acest sens s-ar fi ajuns în cadrul unei întâlniri a președintelui Dodon cu Rashid S. Al-Rashid din Arabia Saudită, care este fondator și președinte al unui mare grup de companii din domeniul construcției, producerii energiei alternative, prestării serviciilor medicale, dezvoltării turismului, filantropiei etc.

„Am discutat despre construcția unui complex sportiv multifuncțional în R. Moldova. În următoarele luni ne propunem să selectăm terenul, să finalizam elaborarea documentelor de proiectare, pentru a începe în termene optime construcția acestuia. Mi-am exprimat încrederea că proiectul respectiv va fi lansat curând”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Veteran al fotbalului moldovenesc: „Cmil și Tarlev trebuie SĂ STEA LA RĂCOARE pentru ceea ce au făcut în 2007”

De menționat că Rashid S. Al-Rashid, potrivit lui Dodon, este membru al Comitetului Institutului Urban, consilier în Comitetul Arabiei Saudite pentru dezvoltarea țării și cel mai mare investitor în domeniul construcției parcurilor și zonelor de agrement din Dubai. „Domnul Rashid a manifestat un interes major pentru R. Moldova, în special pentru edificarea unor spitale, blocuri locative, magazine, hoteluri etc.”, l-a scris prezentat Dodon pe omul de afaceri.

R. Moldova nu mai are un Stadion Național, după ce fostul premier comunist, Vasile Tarlev, a dispus demolarea acestuia. În ultimii zece ani s-a tot discutat despre construcția unei arene naționale, însă de fiecare dată lucrurile s-au împotmolit la nivelul discuțiilor și promisiunilor.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Teodor 13.02.2018 16:52

Dar cind aces Mudon va gasi pe cineva sa repare circul care el la vindut si apoi sa transfprmat in hotel pentru boschetari.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.08.2018 09:30 Nicolae Negru Împotriva tragediilor anacronice

10.08.2018 09:27 Nicolae Negru Oligarho-unioniștii, oligarho-europen...

06.08.2018 09:30 Nicolae Negru Unor colegi

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md