REȚETĂ // Un preparat de toamnă. Paste cu dovleac şi brânză ricotta
Dacă nu ai încercat până acum combinația de paste cu dovlecei, îți spunem doar că este delicioasă.
Ingrediente:
500 gr dovleac (miez), cuburi
2 linguri ulei de măsline
400 gr penne
1 praz, tăiat fin
1 cățel de usturoi, tocat
150 gr frunze de baby spanac
125 gr ricotta degresată.
Mod de preparare:
Amestecă dovleacul și o lingură de ulei de măsline într-un castron. Dă la cuptor dovleacul la 190 grade Celsius, pentru 15 minute, până când devine auriu.
Fierbe pastele într-o oală cu apă și sare, conform instrucțiunilor, pentru a obține paste al dente. Prăjește prazul într-o tigaie cu ulei, pentru cinci minute, până când acesta s-a înmuiat. Adaugă usturoiul, apoi spanacul și ia-l de pe foc.
Scurge bine pastele și pune-le în tigaie în compoziția de praz. Adaugă bucățile de dovleac și amestecă.
Poftă bună!
Sursa: frumusetesisuflet.ro
Cei care vor submina democrația și independența R. Moldova, MONITORIZAȚI în continuare de SUA. „Statele Unite ale Americii sunt cei mai importanți parteneri ai R. Moldova atunci când vorbim de sancțiuni”
„Timpuri pe care nu le-a vrut Dumnezeu”: O expoziție dedicată foametei organizate de sovietici în Basarabia și filmul „Omorâți prin înfometare”, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău
Autoritățile R. Moldova, ajutate de 14 Înalți Consilieri UE în procesul de reforme și de integrare europeană: Jumătate dintre aceștia sunt din România