06:45:42 03.08.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată de Savoy sote cu bob năut

Social 29.11.2014 16:30 Vizualizări2646
Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată de Savoy sote cu bob năut

Ingrediente

  • trei căței de usturoi, feliați subțire
  • trei linguri de ulei
  • 500 de grame de frunze de salată de Savoy, tocate
  • 250 de grame de bob năut fiert
  • un ardei iute, tocat
  • sare
  • Metoda de preparare

      1.Usturoiul se călește într-o tigaie mare, împreună cu uleiul, la foc mediu, mestecând frecvent, ca să nu se ardă, aproximativ șapte minute.

      2.Se adaugă jumătate din frunzele de salată.

      3.Tigaia se acoperă cu un capac și se lasă timp de două minute ca frunzele să se înăbușe, după care se adaugă restul frunzelor, mestecând bine.

      4.Tigaia se acoperă din nou și se lasă la foc încet pentru 20 de minute, până când frunzele se înmoaie bine.

      5.Se adaugă bobul năut fiert, ardeiul iute și sarea.

      6.Se încinge totul timp de cinci minute, după care garnitura se servește fierbinte, cu pește, tocană sau orez.

    Autor:
    Top stiri
    02.08.2025 08:19 595 Horoscopul zilei 02.08.2025

    Sondaj
    Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în R. Moldova, pentru cine ați vota?
    Prietenii noștri

    Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte