12:05:55 12.11.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată de Savoy sote cu bob năut

Social 29.11.2014 16:30 Vizualizări2706
Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată de Savoy sote cu bob năut

Ingrediente

  • trei căței de usturoi, feliați subțire
  • trei linguri de ulei
  • 500 de grame de frunze de salată de Savoy, tocate
  • 250 de grame de bob năut fiert
  • un ardei iute, tocat
  • sare
  • Metoda de preparare

      1.Usturoiul se călește într-o tigaie mare, împreună cu uleiul, la foc mediu, mestecând frecvent, ca să nu se ardă, aproximativ șapte minute.

      2.Se adaugă jumătate din frunzele de salată.

      3.Tigaia se acoperă cu un capac și se lasă timp de două minute ca frunzele să se înăbușe, după care se adaugă restul frunzelor, mestecând bine.

      4.Tigaia se acoperă din nou și se lasă la foc încet pentru 20 de minute, până când frunzele se înmoaie bine.

      5.Se adaugă bobul năut fiert, ardeiul iute și sarea.

      6.Se încinge totul timp de cinci minute, după care garnitura se servește fierbinte, cu pește, tocană sau orez.

    Autor: Ziarul National
    Top stiri
    12.11.2025 08:10 370 Horoscopul zilei 12.11.2025

    Parteneri
    Punct de vedere NAȚIONAL
    14.05.2025 13:06 ZiarulNational Mihai Gribincea // Moscova rescrie is...

    30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

    30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

    Horoscop
    Vezi horoscopul tău pentru astăzi
    Capricorn
    Vărsător
    Pești
    Berbec
    Taur
    Gemeni
    Rac
    Leu
    Fecioară
    Balanță
    Scorpion
    Săgetător
    Curs valutar
    1 MDL   1 EUR 19.65 1 USD 16.98 1 RON 3.86 1 RUB 0.21 1 UAH 0.40
    Sondaj
    Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în R. Moldova, pentru cine ați vota?
    Prietenii noștri

    Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte