07:51:01 28.07.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură cu praz și ciuperci

Social 18.04.2015 16:30 Vizualizări2298
Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură cu praz și ciuperci

Este o mâncare sățioasă care vă va ține mulțumiți și satisfăcuți cea mai mare parte a zilei.

Ingrediente

  • trei cartofi curățați și tăiați cubulețe
  • o lingură de ulei
  • 400 de grame de praz tăiat rondele
  • 300 de grame de ciuperci
  • 200 de grame de smântână dulce
  • 100 de grame de cașcaval ras
  • 320 de grame de aluat foietaj
  • un ou bătut
  • Metoda de preparare

      1.Cuptorul se încălzește până la 200 de grade Celsius.

      2.Cartofii se fierb cinci minte, apoi se scurg.

      3.Prazul se prăjește cu ciupercile timp de 4-5 minute.

      4.Se amestecă toate ingredientele și se pun într-o tavă de copt.

      5.Se acoperă cu aluatul întins, făcându-se găuri cu furculița ca să iasă aburii.

      6.Se unge cu ou bătut și se dă la cuptor pentru 25-30 de minute, până când se formează o crustă aurie.

      7.Coptura se servește caldă, cu o salată de legume sau cu murături.

    Autor:
    Top stiri
    27.07.2025 08:03 617 Horoscopul zilei 27.07.2025

    Sondaj
    Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în R. Moldova, pentru cine ați vota?
    Prietenii noștri

    Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte