10:04:53 01.10.2020
 
Stiri

REȚETĂ // Johanna Budwig a descoperit un remediu natural pentru VINDECAREA cancerului

Știri 11.11.2017 09:01 Vizualizări3717 Autor: Ziarul National
REȚETĂ // Johanna Budwig a descoperit un remediu natural pentru VINDECAREA cancerului sursa: google.ro


Cancerul. Simpla pronunție a acestui cuvânt provoacă spaimă, o conștientizare viscerală a faptului că probabilitatea statistică de a „lua” această „boala” este astronomic de mare. Statisticile curentene spun că unu din trei bărbați și una din trei femei din occident vor fi diagnosticați cu cancer pe parcursul vieții. Peste un milion de occidentali sunt diagnosticați în fiecare an și numărul nu include toate formele de cancer.

Se fac eforturi pentru crearea unui tratament, se donează miliarde pentru cercetări, însă nu avem încă niciun remediu. Nu există niciun vaccin, nicio pastilă, niciun elixir care să vindece cancerul. Ei bine, de fapt, s-ar putea să existe. Nu contenim să aflăm despre cazurile de vindecare miraculoasă cu uleiul de canabis, însă acesta nu este la dispoziția celor un milion de oameni care vor fi diagnosticați cu cancer anul acesta.

Mării producători farmaceutici nu au găsit încă o modalitate prin care să îl ambaleze și să-l vândă fără să piardă profitul uriaș adus de tratamentele de cancer. Câți oameni vor muri în chinuri groaznice în urmă acestor „tratamente”? Și de ce? Pentru că nu există niciun tratament pentru cancer? Iată, însă, că există.

Johanna Budwig

„Am soluția pentru vindecarea cancerului, dar medicii din America nu vor să audă. Vin și văd metodele pe care le folosesc și sunt impresionați. Vor să cădem la o înțelegere și să preia metoda de tratament la ei acasă și să scoată bani din ea. Dar eu nu sunt de acord, așa că sunt renegată în fiecare țara.” Acestea sunt cuvintele Johannei Budwig. Și nu, nu era o escroacă sau o șarlatană. Johanna Budwig a fost un om de știință german, nominalizată de șase ori pentru Premiul Nobel, deținătoare a două doctorate, unul în medicină și al doilea în chimia farmaceutică. A studiat biochimia, fizica și psihologia. Johanna Budwig a descoperit tratamentul pentru cancer în 1951.

Budwig a fost numită de guvern să conducă cercetările în procesul de întărire a uleiurilor în solide – cu alte cuvinte, a felului în care se face margarina. În decursul muncii sale, a fost prima care a descoperit că acizii grași trans (uleiurile hidrogenate) sunt dăunători sănătății. În același timp, a descoperit și un tratament pentru cancer, precum și pentru alte boli, printre care diabet, disfuncții hepatice, probleme cardiovasculare și artrită.

Budwig a descoperit că celulele de cancer sunt celule care nu au avut nutrienții necesari la nivel molecular (cu fotonii și neutronii potriviți) pentru a se dezvoltă în mod adecvat. Ea a mai descoperit că, spre deosebire de celulele roșii ale oamenilor sănătoși, celulele roșii ale bolnavilor de cancer nu mai aveau stratul de grăsime. Această descoperire au făcut-o să dezvolte tratamentul, cu o rată de succes de 90%. (Trebuie menționat că mulți dintre pacienții ei erau deja în faza IV, trimiși la ea după ce intervențiile chirurgicale și radioterapia nu au dat rezultate. Nu putem decât să ne imaginăm că ar fi avut o rată de succes de 100% dacă ar fi tratat boli aflate în stadii incipiente sau chiar stadii mai avansate, dar fără expunerea la tratamentul convențional.)

Johanna Budwig a vindecat cancerul prin alimentație și nutriție. Dieta era una densă nutritiv, fără aditivi, fără produse de origine animală cu excepția unui tip de brânză care era amestecată cu ulei de in. Amestecul de ulei de proteine furniza corpului nutriția necesară pentru a se vindeca singur la nivel molecular. Celulele de cancer sunt ucise sau absorbite, iar corpul își reface starea de sănătate în trei luni.

Rețeta Joannei Budwig

Ai nevoie de ulei din semințe de in organic, presat la rece și brânzică proaspătă organică și un blender (având în vedere că se va amesteca o cantitate mică, un blender vertical ar fi ideal sau un mixer cu un singur braț). Brânzica proaspătă poate fi și făcută în casă, dar trebuie folosit lapte crud, nepasteurizat și organic.

Proporția este de o lingură de ulei din semințe de in la două linguri de brânzică proaspătă, care se amestecă până când uleiul se omogenizează complet. Este indicat să folosești mai multă brânzică proaspătă decât prea puțină. Doza recomandată pe zi este de trei până la șase linguri de ulei din semințe de in.

Se poate folosi și iaurt și chefir în loc de brânzică proaspătă, însă sunt considerate mai puțin eficiente. Proporția este, desigur, alta: trei linguri de iaurt sau chefir la o lingură de ulei.

Budwig a scris și a publicat șase cărți și multe articole. Ar fi contribuit și mai mult, dacă nu și-ar fi pierdut mulți ani de zile în procese cu companiile producătoare de margarină și nu i s-ar fi interzis să publice, prin decizii judecătorești.

Nu încetați niciodată să va informați și să va puneți întrebări.

Sursa: viataverdeviu.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md