REȚETĂ delicioasă și rapidă // Sandviș în tigaie


Medicii ne recomandă să nu sărim peste micul dejun căci este cea mai importantă masă a zilei. Soldații aveau o teorie asemănătoare: „Trebuie să iei micul dejun căci de acesta ești sigur, dar următoarea masă nu știi când o vei mai avea.” Așa că trebuie să le urmăm sfaturile!
Iată o rețeta rapidă și delicioasă de sandviș în tigaie!
Ce ne trebuie și cum se prepară:
O să avem nevoie de pâine feliată pătrată, îi decupăm miezul și o pregătim pentru prăjit. Tăiem în cubulețe ardei roșu, verde, ceapă și câteva felii de șuncă presată. Punem carnea și legumele la prăjit în puțin unt. După ce s-au gătit, formăm două pătrate și folosim „ramele de pâine” pentru a le restrânge. Separat facem o omletă și turnam ouăle peste pâinea din tigaie. Se poate servii cu un pahar rece de kefir sau sana.
Sursa: acasa.ro












































































