REȚETĂ // Ciulama de ciuperci cu lapte
Nu e nimic mai gustos decât un preparat pe care îl consumam în copilărie, la bunica noastră. Acum este rândul tău să găteşti această ciulama!
Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 2 cepe medii
- 2 linguri făină
- 100 g smântână
- 4 căţei usturoi
- ulei de floarea soarelui
- 350 ml lapte
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie ceapa mărunt şi se căleşte în puţin ulei până devine aurie. Apoi se adaugă ciupercile tăiate felii subţiri, laptele, sare, piper şi se lasă la fiert aproximativ 15-20 de minute la foc mediu.
Într-un castronel mic se pun cele două linguri de făină şi puţină apă şi se amestecă până la omogenizare.
Când compoziţia de pe foc a scăzut, se adaugă smântâna şi amestecul din făină şi se continuă fierberea pentru încă cinci minute. Apoi se pune şi usturoiul pisat şi se ia de pe foc.
Se adaugă pătrunjel tocat şi e gata de gustat!
Sursa: eva.ro
Suedia, 120 de mii de euro pentru a contracara dezinformarea legată de alegeri în R. Moldova
Percheziții la doi PROCURORI cercetați PENAL pentru îmbogățire ilicită
IMPORTANT pentru călători: Dacă aveți un zbor de la Chișinău, trebuie să ajungeți la Aeroportul Internațional Chișinău cu trei ore înainte de decolare