REȚETĂ // Cartofi dulci cu parmezan la cuptor
Originari din America Centrală, cartofii dulci încep treptat să devină populari și în țara noastră. Iar motivele sunt cât se poate de simple: acești cartofi sunt sănătoși, gustoși și foarte ușor de preparat. O metodă rapidă de a-i găti este la cuptor, cu parmezan și usturoi. Sunt absolut delicioși!
Ingrediente:
2 cartofi dulci
2 lingurițe cu usturoi pisat
1 lingură cu ulei de măsline
2 linguri cu unt topit
4 linguri cu parmezan ras
pătrunjel uscat
sare după gust
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Curăță cartofii dulci și taie-i în cuburi de aproximativ trei centimetri. Pune usturoiul, uleiul, untul, sarea și parmezanul într-o pungă resigilabilă și amestecă bine.
Adaugă cartofii în pungă și agită bine până când sunt acoperiți cu amestecul de condimente. Pune folie de aluminiu pe o tavă întinsă și unge cu puțin ulei. Așază cartofii în tavă, într-un singur strat uniform. Pune la cuptor și lasă timp de aproximativ 20 de minute.
Servește cartofii fierbinți și presară deasupra pătrunjel uscat.
Sursa: eva.ro
Membrul CEC, Alexandr Berlinschi, a DEMISIONAT din funcție: „Motivele demisiei sunt personale și legate de viața mea privată”
Festivalul Tradițiilor Românești REVINE la Chișinău sub Înaltul PATRONAJ al președintelui României, Klaus Werner Iohannis
Șefa PA, Dragalin, insistă pe crearea unui DNA moldovenesc: „În 30 de zile mi-aș putea alege echipa în care am încredere, iar dacă apar probleme - le zici PLEACĂ de unde ai venit... E simplu, rapid și echitabil. Am reușit să REVOLUȚIONEZ instituția”