19:40:28 16.01.2018
Stiri

Proiectul de lege privind reglementarea activității ONG-urilor nu mai este pe ordinea de zi a coaliției de guvernare: „Am cerut să fie anulată orice activitate la acest subiect”

Politică 12.09.2017 16:30 Vizualizări680 Autor: Ziarul National
Proiectul de lege privind reglementarea activității ONG-urilor nu mai este pe ordinea de zi a coaliției de guvernare: „Am cerut să fie anulată orice activitate la acest subiect”

Proiectul de Lege privind reglementarea activității organizațiilor non-guvernamentale din R. Moldova, care a fost aspru criticat de către cele mai importante ONG-uri din republică, nu mai figurează pe ordinea de zi a coaliției de guvernare.

Despre aceasta a anunțat astăzi liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. „În cadrul ședinței săptămânale de planificare am discutat despre dezbaterile la tema noii legi privind activitatea ONG-urilor. Am cerut ministrului Justiției să anuleze grupul de lucru creat. De asemenea, am cerut să fie anulată orice activitate la acest subiect”, a precizat Plahotniuc.

Anterior, cel puțin 26 de ONG-uri din R. Moldova au remis o declarație prin care au anunțat că se opun proiectului de Lege elaborat de Ministerul Justiției, care prevede reglementarea activității organizațiilor non-guvernamentale.

Printre principalele revendicări ale organizațiile non-guvernamentale a fost renunțarea la inițiativa de limitare a finanțării activității acestor entități din exterior.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Pumnal 12.09.2017 17:09

Ce tine de ONG-uri vreau sa fie trasparenta finatarea lor, deoarece avem multe suspectii la unele din ele,

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
16.01.2018 10:12 Ziarul National Octavian Țâcu // Fanarioții

15.01.2018 09:00 Nicolae Negru Referendumul, între formalismul CEC ș...

12.01.2018 09:10 Nicolae Negru Cum poate anula Moscova legea împotri...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md