09:03:47 22.02.2019
 
Stiri

Poți avea TOTUL: Ai remarcat că oamenii de succes sunt împliniți pe toate planurile?

Știri 09.10.2018 20:02 Vizualizări586 Autor: Ziarul National
Poți avea TOTUL: Ai remarcat că oamenii de succes sunt împliniți pe toate planurile? sursa: kudika.ro

Atunci când rezolvăm un dezechilibru în viață noastră și celelalte aspecte încep să se rezolve ca prin minune.

Una dintre afirmațiile pe care le auzim frecvent încă din copilărie este că „în viață nu poți avea totul”. Ceva similar cu „ai noroc în dragoste, nu ai noroc la bani”. Aceasta ne programează involuntar așteptările în ideea în care nu vom reuși niciodată să fim pe deplin fericiți. Iar cum legea atracției funcționează clipă de clipă, exact asta atragem.

Ai remarcat că oamenii de succes sunt împliniți pe toate planurile?

Să ne gândim de exemplu, la Tony Robbins. Nu numai că are o afacere de succes iar oameni din toată lumea se oferă voluntari la evenimentele sale, dar este împlinit și în plan personal, având un mariaj fericit. Secretul este simplu.

Nu putem segmenta ființa noastră în bucăți, ca un desen cu cele patru cadrane de viață - relații, iubire, profesie, sănătate. Suntem un tot, un câmp de energie unit, care vibrează pe o anumită frecvență. Aceasta comunică cu Universul și este percepută de ceilalți la nivel subtil. O persoană care vibrează pe frecvența lipsei, va atrage lipsa în toate cadranele existenței. Pe când cineva care vibrează pe frecvența abundenței va avea parte de aceasta atât în plan personal cât și în plan profesional.

Nu mă refer la relații de cuplu care pornesc fulminant și apoi se sfărâmă în bucăți sau la așa-zisele tunuri, în care cineva câștigă o sumă impresionantă de bani pentru ca apoi să se confrunte cu dificultăți financiare. Ci la o stare de bine și de abundență constantă.De aceea atunci când rezolvăm un dezechilibru în viața noastră și celelalte aspecte încep să se rezolve ca prin minune. Ne dăm seama, în sfârșit, care ne este scopul în viață și începem să facem lucrurile din pasiune. Găsim acea ocupație care ne împlinește atât sufletește cât și financiar. Și, minune, în viața noastră apare și bărbatul ideal pe care nu credeam că îl vom întâlni prea curând. Aceasta pentru că am accesat vibrația abundenței.

Pe de altă parte, atunci când ceva începe să se dărâme, parcă și celelalte aspecte ale vieții noastre se năruiesc ca într-un joc de domino. Semn că este momentul unei abordări diferite și așezării unei noi temelii.

Iar prima cărămidă pe care îți recomand să o pui la noua temelie este credința că poți avea totul pentru că asta meriți!

Sursa: kudika.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.02.2019 09:00 Nicolae Negru Suveranitate limitată, „statalism” fals

15.02.2019 09:28 Nicolae Negru Petru Cărare și cele două pălării ale...

11.02.2019 09:13 Nicolae Negru Unde se întâlnesc pro-Moldova lui Pla...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Procuratura Generală trebuie să deschidă un dosar penal după declarațiile lui Ilan Șor potrivit cărora acesta i-ar fi finanțat două campanii electorale anterioare și i-ar fi pus la dispoziție avionul privat președintelui Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md