16:58:28 19.05.2024
Stiri

Poliția de Frontieră, condoleanțe pentru familia polițistului Serghei Muntean, ÎMPUȘCAT la Aeroportul Internațional Chișinău: Avea 31 de ani și activa în sistem din 2011

Actualitate 30.06.2023 20:16 Vizualizări11938 Autor: Ziarul National
Poliția de Frontieră, condoleanțe pentru familia polițistului Serghei Muntean, ÎMPUȘCAT la Aeroportul Internațional Chișinău: Avea 31 de ani și activa în sistem din 2011


Polițistul de frontieră ucis astăzi la Aeroportul Internațional Chișinău împreună cu un angajat din paza instituției este agent-șef adjunct Serghei Muntean, în vârstă de 31 de ani.

Acesta activa în Poliția de Frontieră din anul 2011.

Citește și: VIDEO // Teroare pe Aeroportul Internațional Chișinău. Două persoane, inclusiv un POLIȚIST de frontieră, ÎMPUȘCATE de un cetățean străin. Cine este PISTOLARUL și de ce a recurs la acest act TERORIST

Poliția de Frontieră a făcut public un mesaj de condoleanțe adresat familiei celui care a decedat în timp ce-și îndeplinea misiunea de serviciu, însoțind un individ căruia nu i s-a permis întrarea în R. Moldova pe motive de securitate.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, originar din Tadjikistan, a furat arma unui polițist de frontieră și a tras cinci focuri, omorând două persoane și rănind un pasager.

Cotește și: VIDEO // Ce se întâmplă în aceste momente la Aeroportul Internațional Chișinău, în urma actului TERORIST soldat cu uciderea a două persoane: AIC va funcționa în regim special


„Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, a colegului nostru Serghei Muntean. Polițistul de frontieră este victima agresorului care astăzi, pe Aeroportul Internațional Chișinău, a folosit arma de foc și a făcut două victime.

Angajații Poliției de Frontieră sunt profund îndurerați de moartea tragică a colegului și împărtășesc întristarea tuturor celor care l-au cunoscut. În aceste momente grele transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și camarazilor, însoțite de gândurile noastre de mângâiere şi îmbărbătare.

Agent-șef adjunct Muntean Serghei era în vârstă de 31 de ani și activa în Poliția de Frontieră din anul 2011.

La fel, în legătură cu trecerea în neființă a colegului din securitatea aeronautică, echipa Poliției de Frontieră vine cu un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate, fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare și să îi dea putere să treacă peste aceste momente", se arată în mesajul de condoleanțe al Poliției de Frontieră.


Stiri relevante
Top stiri
19.05.2024 10:33 495 Matrioșka din cutia chinezească

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md