05:19:56 16.04.2024
Stiri

APP a identificat un nou administrator la AIC, după ce Constantin Vozian și-a anunțat DEMISIA: „Provocările sunt mari și obiectivele stabilite pentru administrarea Aeroportului sunt ambițioase”

Actualitate 06.02.2024 13:30 Vizualizări1748 Autor: Ziarul National
APP a identificat un nou administrator la AIC, după ce Constantin Vozian și-a anunțat DEMISIA: „Provocările sunt mari și obiectivele stabilite pentru administrarea Aeroportului sunt ambițioase”


Agenția Proprietăți Publice (APP) a identificat deja un înlocuitor pentru Constantin Vozian, care a demisionat astăzi din funcția de administrator interimar al Aeroportului Internațional Chișinău (AIC). Directorul general al APP, Roman Cojuhari, a declarat că Vozian știa că nu va mai fi păstrat în funcție și că urmează să fie numit un alt administrator al AIC.

„Administratorul AIC, Constantin Vozian, și-a anunțat azi demisia. Au fost discuții de mai multă vreme cu dumnealui la acest subiect. Provocările sunt mari și obiectivele stabilite pentru administrarea Aeroportului sunt ambițioase. Preluarea gestiunii entității strategice a fost un proces solicitant și complex și îi mulțumim domnului Vozian pentru eforturile și munca depusă în această perioadă. În timp apropiat vom anunța persoana care va prelua administrarea Aeroportului”, a scris Roman Cojuhari într-o postare pe Facebook.

Amintim că administratorul interimar al AIC, Constantin Vozian, și-a anunțat marți demisia printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, la mai puțin de un an de activitate în această funcție, invocând „birocrația” excesivă și dorința de a se dedica mai mult familiei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md