17:19:50 25.02.2024
Stiri

UPDATE, VIDEO // Zborurile au fost RELUATE. Ce se întâmplă în aceste momente la Aeroportul Internațional Chișinău, în urma actului TERORIST soldat cu uciderea a două persoane: AIC va funcționa în regim special

Actualitate 30.06.2023 20:05 Vizualizări2233 Autor: Ziarul National
UPDATE, VIDEO // Zborurile au fost RELUATE. Ce se întâmplă în aceste momente la Aeroportul Internațional Chișinău, în urma actului TERORIST soldat cu uciderea a două persoane: AIC va funcționa în regim special


UPDATE // Zborurile de pe AIC au fost reșuate.

Autoritățile anunță că au luat măsuri sporite de securitate.Haos la Aeroportul Internațional Chișinău, după ce două persoane, inclusiv un polițist de frontieră, au fost ucise de un cetățean al Tadjikistanului, căruia i s-a interzis accesul în R. Moldova din motive de securitate națională.

Printre victime se numnără polițistul de frontieră Serghei Muntean, originar din Ștefan Vodă, dar și o persoană din paza AIC. O a treia victimă, un pasager, a fost rănită. Autorul crimei a tras cel puțin cinci focuri de armă asupra oamenilor legii.

Citește și: VIDEO // Teroare pe Aeroportul Internațional Chișinău. Două persoane, inclusiv un POLIȚIST de frontieră, ÎMPUȘCATE de un cetățean străin. Cine este PISTOLARUL și de ce a recurs la acest act TERORIST


Administrația AIC informează, că, până la finalizarea măsurilor procesuale efectuate de organele de drept, Aeroportul Internațional Chișinău va funcționa în regim special: Plecările vor avea loc prin sala de plecări a aeroportului, iar sosirile - prin Sala Delegațiilor Oficiale și prin Sala Expres.

Și Autoritatea Aeronautică Civilă a venit cu un anunț pentru călători:

„În legătură cu incidentul de pe Aeroportul Internațional Chișinău, în care s-a folosit arma de foc de către un cetățean străin, căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul R. Moldova, cursele aeriene programate pentru aceasta seara se rețin, până la remedierea situației. Îndemnăm pasagerii să consulte tabelul online airport.md/?checkin-warn înainte ca să pornească spre Aeroport”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md