02:43:44 18.08.2019
 
Stiri

Piața Libertății, împânzită de drapele tricolor: Întrunire electorală organizată de Partidul „UNIREA - Democrația Acasă”

Alegeri 2018 11.02.2019 17:40 Vizualizări576 Autor: Ziarul National
Piața Libertății, împânzită de drapele tricolor: Întrunire electorală organizată de Partidul „UNIREA - Democrația Acasă”

Reprezentanții Partidului „UNIREA - Democrația Acasă” au organizat astăzi, la Soroca, un marș și o întrunire cu susținătorii formațiunii, în cadrul căreia și-au prezentat programul electoral.

„Astăzi, în Câmpia Sorocii, Unirea a fost la ea acasă. Sunt mândru că, alături de colegii mei, am reușit să organizăm o întâlnire atât de frumoasă la Soroca. Faptul ca am fost întâmpinați de atât de mulți tineri și toți cu tricoloare ne-a confirmat ca acest colț de țară are viitor’’, a declarat Anatol Ursu, candidat pe lista națională a Partidului „Unirea - Democrația Acasă” la alegerile parlamentare din 24 februarie curent.

În cadrul evenimentului, Organizația Românii din Câmpia Sorocii a adoptat în unanimitate o declarație de aderare la Partidul „Unirea - Democratia Acasă”.

Acțiunea a adunat sute de participanți, militanți ai Unirii Republicii Moldova cu România, care au împânzit Piața Libertății cu drapele tricolor și au scandat lozinci unioniste.

Întâlnirea unioniștilor cu reprezentanții Partidului „Unirea - Democrația Acasă” a fost urmată de un marș desfășurat pe principalele străzi ale orașului cu punct de pornire din Piața Libertății până în fața Cetății Soroca. La acțiunea desfășurată în nordul republicii au participat Anatol Ursu, Ion Leașcenco, Vasile Costiuc, Zinaida Bolboceanu, reprezentanții Partidului „Unirea - Democrația Acasă” de pe lista națională la alegerile parlamentare.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

09.08.2019 14:48 Nicolae Negru Uzurpatorul strigă uzurpatorii?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md