10:23:46 23.09.2018
 
Stiri

Pare că e BANC - un român, un israelian și un american vor să facă o afacere împreună – dar este realitate

Monden 12.04.2018 17:01 Vizualizări1486 Autor: Ziarul National

Cum a ajuns iniţiatorul trupei Roşu şi Negru, Nancy Brandes, să-l convingă pe unul dintre cei mai celebri actori israelieni să joace într-un film românesc cu Armand Assante?

E una dintre întâmplările amuzante din spatele producției filmului The Wanderers – Vânătorul de spirite.

Cum producătorii români ai filmului Vânătorul de spirite își doreau să-l aibă în distribuție pe Lior Ashkenazi, unul dintre cei mai celebri actori israelieni, l-au sunat pe Nancy Brandes, inițiatorul trupei Roșu și Negru, să îi pună în legătură.

Nimic anormal, doar că Nancy – aflat în Israel de foarte mulți ani – este gazda unei foarte cunoscute emisiuni de farse. Așa se face că Ashkenazi - care a fost vedeta unora dintre cele mai importante producții de televiziune și teatru din Tel Aviv, dar și vedetă în filme produse de americani – a crezut că este subiectul unei glume pentru emisiunea lui Brandes.

Lucrurile păreau că merg în această direcție pentru că era un film românesc, cu Armand Assante, audițiile le-a dat pe skype cu o actrița româncă aflată în casa regizorului viitorului film ( Raluca Aprodu, respectiv Dragoș Buliga), deci totul putea fi o înscenare realizată ușor din Tel Aviv.

Ashkenazi, care are foarte mult umor, s-a gândit să meargă până la capăt cu gluma ca să vadă până unde îl pot duce producătorii emisiunii de farse. Numai că... în câteva săptămâni când a ajuns la București și a văzut planul de filmare, a realizat că totul este adevărat și s-a văzut partener cu Armand Assante în film.

În The Wanderers - Vânătorul de spirite, Lior Ashkenazi interpretează rolul unui jurnalist american care vine cu un vânător de spirite (Assante) în Transilvania să afle povestea unui castel bântuit.

Filmul intră în cinematografele din toată țară începând cu 20 aprilie.

Sursa: apropotv.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md