03:28:34 14.11.2018
 
Stiri

Ostatici la domiciliu: Un cuplu a fost TERORIZAT de un păianjen cât o farfurie

Știri 16.09.2017 15:01 Vizualizări620 Autor: Ziarul National
Ostatici la domiciliu: Un cuplu a fost TERORIZAT de un păianjen cât o farfurie sursa: eva.ro

Un cuplu a postat pe internet imagini incredibile cu un păianjen uriaș care s-a urcat pe uşa de la intrare, împiedicându-i să părăsească locuinţa.

Lauren Ansell, o femeie din Australia, pregătea cina împreună cu iubitul ei când a zărit un musafir nepoftit şi teribil de periculos pândind-o din afara casei. Din acel moment, o seară liniştită s-a transformat într-un coşmar.
Ceea ce văzuse ea nu era o închipuire, deşi nu-şi putea crede ochilor: pe uşa casei se căţărase un păianjen vânător mare cât o farfurie, iar prezenţa lui nu promitea deloc ceva bun.

Deşi nu sunt extrem de periculoşi pentru om, aceşti păianjeni muşcă dacă sunt atacaţi, aşa că „oaspetele” uriaş n-a fost deloc încântat când cei doi au încercat să-l determine să plece. Chiar şi pisica a fost prea speriată ca să încerce să-l pună pe fugă, privindu-l circumspectă, relatează Bored Panda.

Dacă nu deschideau uşa de la intrare, cei doi ar fi rămas mult și bine ostatici în propria casă. Însă nu puteau sta prea liniştiţi nici înăuntru, tot verificând cu atenţie ferestrele şi fiecare colţişor al locuinţei, de teamă că păianjenul enorm s-ar putea strecura înăuntru. Acest scenariu de coşmar le-ar fi dat frisoane toată noaptea.

Cei doi au fost nevoiți să acționeze și s-au gândit la un plan. Din fericire, a funcționat: când partenerul lui Ansell a încercat să-l strivească, mişcând geamul spre peretele casei, „inamicul” s-a retras repede și a scăpat cu câteva răni minore.

„L-am poreclit Aragog, din Harry Potter. Cred că a fugit în pădurea interzisă”, a povestit Ansell pentru o publicație locală.

Deși nu se știe dacă au scăpat pentru totdeauna de „teroristul” cu opt picioare sau acesta doar s-a ascuns până la următoarea invazie, măcar Lauren Ansell și iubitul ei au scăpat cu bine din acest episod. Dar încă se mai gândesc cum ar fi fost dacă nu ar fi observat la timp păianjenul uriaș iar acesta ar fi pătruns în casă...

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md