08:11:07 24.02.2019
 
Stiri

O mamă a fost chemată la școală după ce fata ei a lovit un coleg. Răspunsul ei a devenit viral

Social 09.09.2017 15:30 Vizualizări2604 Autor: Ziarul National
O mamă a fost chemată la școală după ce fata ei a lovit un coleg. Răspunsul ei a devenit viral sursa: eva.ro

O asistentă medicală de la Urgenţe a fost chemată la şcoală după ce fiica sa a lovit un coleg. Reacţia ei a fost neaşteptată.

Ultimul lucru pe care şi-l doreşte orice mamă este să primească un telefon de la şcoală şi să afle că fiul sau fiica sa a fost implicată într-o încăierare. Asta i s-a întâmplat unei femei din Statele Unite, de profesie asistentă medicală. Când a fost anunţată că fata sa a lovit un coleg, femeia s-a grăbit să ajungă la şcoală, pregătită să-şi pedepsească odrasla.

Când a ajuns şi i s-a povestit ce s-a întâmplat, atitudinea mamei s-a schimbat imediat, relatează site-ul Inspire More. Iată povestea ei, aşa cum a prezentat-o femeia care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea:

„Sunt asistentă medicală. Nu avem voie să ţinem telefoanele mobile la noi, trebuie să le lăsăm în vestiar. Am fost căutată de la recepţie pentru că aveam un apel.
- De la şcoală vă căutăm. A avut loc un incident în care a fost implicată fiica dumneavoastră. Trebuie să veniţi aici.
- I s-a făcut rău? E rănită? Puteţi aştepta până îmi vine schimbul, peste două ore?
- Fiica dumneavoastră a lovit un elev. De 45 de minute încercăm să vă găsim. Chiar e ceva serios.

M-am dus la şcoală şi am dat buzna în cancelarie. Înăuntru erau fata mea, un profesor, o consilieră, dirigintele şi un băiat cu o rană la nas şi cu faţa înroşită, dar şi mama acestuia.
Dirigintele mi-a spus: - Ce bine că aţi reuşit ÎN SFÂRŞIT să ajungeţi!"
Eu: - Da, lucrurile-s cam agitate la Urgenţe.

Am stat în ultimele patru ore să-i cos peste 40 de copci unui copil de șapte ani care a fost lovit de mama sa cu o ţeavă de fier şi a trebuit să rezolv situaţia şi cu poliţia. Scuze pentru încurcătură.

Apoi el mi-a spus ce s-a întâmplat: băiatul i-a tras sutienul fiicei mele, iar ea l-a lovit de două ori în faţă. Am avut senzaţia că ei erau mai supăraţi pe fata mea decât pe băiat. Aşa că am spus:

- Oh. Şi doriţi să ştiţi dacă voi declanşa vreo acuzaţie de agresiune sexuală asupra fiicei mele şi împotriva şcolii pentru că i-a permis lui să facă aşa ceva?

S-au uitat unul la altul şi au început să zică toţi:

Profesoara: Nu cred că a fost ceva serios.
Consiliera: Hai să nu exagerăm.
Dirigintele: Cred că n-aţi înţeles.

Atunci, mama băiatului a început să plângă. Am întrebat-o pe fiica mea ce s-a întâmplat. „M-a tras de sutien. I-am zis să se oprească, dar n-a vrut, aşa că i-am spus profesorului. El mi-a spus să-l ignor. Băiatul a tras iar de sutien şi l-am lovit. Apoi s-a oprit.”

M-am întors spre profesor:
- De ce aţi permis aşa ceva? De ce nu l-aţi oprit? Ia veniţi încoace şi staţi să vă ating şliţul de la pantaloni.
- Ce? Nu!
- Vi se pare nepotrivit? De ce n-o trageţi pe consilieră de sutien chiar acum? Să vedeţi cât de amuzant o să fie pentru ea. Sau trageţi de sutienul mamei acestui băiat. Sau de al meu. Credeţi că dacă sunt copii este amuzant?

Dirigintele a intervenit:
- Cu tot respectul, totuşi fiica dumneavoastră a bătut un alt elev.
Ia eu i-am răspuns:
- Nu.

Ea s-a apărat împotriva unui atac sexual al unui alt elev. Uitaţi-vă la el. E cu jumătate de metru mai înalt decât ea şi de două ori mai solid. De câte ori ar fi trebuit să-l lase să o atingă? Dacă persoana care ar fi trebuit să o ajute şi să o apere în clasă nu a intervenit, ce ar fi trebuit să facă?

Mama băiatului continua să plângă, profesorul se ferea să mă privească în ochi.

Foarte supărată, am luat lucrurile fetei şi am plecat. I-am transmis problema directorului şi am primit asigurări că se va ocupa foarte serios de asta.”

Povestea acestei mame a devenit virală pe internet, foarte mulţi apreciind modul în care ea a reacţionat, apărându-şi fiica împotriva tuturor, chiar şi a celor care ar fi trebuit să o protejeze.

O lecţie de viaţă pe care toţi părinţii ar trebui să le-o dea copiilor lor şi pe care toţi profesorii ar trebui să o respecte.

Sursa: eva.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.02.2019 09:17 Nicolae Negru Eu cu cine votez? Opinia unui alegăto...

18.02.2019 09:00 Nicolae Negru Suveranitate limitată, „statalism” fals

15.02.2019 09:28 Nicolae Negru Petru Cărare și cele două pălării ale...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Procuratura Generală trebuie să deschidă un dosar penal după declarațiile lui Ilan Șor potrivit cărora acesta i-ar fi finanțat două campanii electorale anterioare și i-ar fi pus la dispoziție avionul privat președintelui Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md