03:25:22 11.04.2021
 
Stiri

Ministrul de Interne DEZVĂLUIE MISTERUL numerelor false ale mașinii lui Cavcaliuc

Social 21.05.2015 12:08 Vizualizări2507 Autor: Galina Munteanu
Ministrul de Interne DEZVĂLUIE MISTERUL numerelor false ale mașinii lui Cavcaliuc captura privesc.eu


Ministrul de Interne, Oleg Balan, iese la rampă și oferă explicații pe marginea numerelor de înmatriculare false ale mașinii personale a șefului interimar de la Inspectoratul General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc.

Potrivit lui Balan, încă în luna decembrie a anului trecut, prin ordonanță judecătorească, Gheorghe Cavcaliuc și membrii familiei sale au fost asigurați cu pază. „Pe mașină au fost plasate niște numere operative, eliberate de către Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (MTIC) pentru activitatea operativă de investigații. Este mașina personală a domnului Cavcaliuc și acesta are dreptul să se deplaseze cu acele numere unde dorește, atâta timp cât se află sub protecție”, a spus Oleg Balan.

Ieri, acest caz a fost discutat și la ședința Guvernului. Premierul Chiril Gaburici a cerut explicații Ministerului de Interne, asta după ce cu o zi mai devreme a primit o sesizare precum că șeful IGP ar circula cu o mașină cu numere de înmatriculare false. Sesizarea a fost trimisă de către Asociația Obștească „Contra Corupției”.

Organizația a intrat în posesia unor informații conform cărora Inspectoratul Național de Patrulare (INP) depune eforturi pentru a depista 217 autoturisme, ale căror numere de înmatriculare nu sunt înregistrate în nicio bază de date. Printre acestea, s-ar afla și cel al lui Gheorghe Cavcaliuc. „Nu știm de unde s-a luat acest număr în listă. Vom verifica și vom vedea. Este o rea-voință sau e vorba de o speculație”, a mai spus Balan.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

02.04.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fake după fake

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md