06:07:48 21.09.2018
 
Stiri

Mihaela Rădulescu, mesaj CRITIC la adresa mamelor de fete

Monden 03.05.2018 17:30 Vizualizări1074 Autor: Ziarul National
Mihaela Rădulescu, mesaj CRITIC la adresa mamelor de fete sursa: one.ro

Mihaela Rădulescu a publicat pe reţelele sociale un mesaj critic cu privire la adolescentele care aleg să se fardeze şi să poarte tocuri încă de la vârsta de 12 ani.

Vedeta în vârstă de 48 de ani le atenţionează pe mame să pună accent pe o „educaţie solidă, cu grijă pentru formatat nu doar mintea, ci şi trupul, atitudinea, raportarea la ceilalţi şi încrederea în sine“.

N-am avut o copilărie roz, ca mai toate fetiţele de azi, nu m-am jucat cu păpuşi Barbie, nu aveam paiete pe pantofi şi nici nu m-am fardat vreodată, până la 18 ani.

Şi dacă aveam o fetiţă de crescut acum, în această epocă, aş fi făcut totul să rămână copil... toată copilăria, să nu accelereze procesul celei mai pure şi mai frumoase perioade din viaţă.

La feminitatea absolută, la graţie şi fineţe nu se ajunge luând-o de la grădiniţă cu vopsitul unghiilor, ci cu o educaţie solidă, cu repere semnificative, cu grijă pentru formatat nu doar mintea, ci şi trupul, atitudinea, raportarea la ceilalţi, încrederea în sine...“, a scris vedeta.

Mihaela a scris acest mesaj după ce a mărturisit că a văzut pe stradă o fetiţă de 12 ani, arătând ca „Miss Piggy“, din cauza machiajului excesiv pe care îl purta.

Sursa: one.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md