12:31:40 22.04.2024
Stiri

FOTO // Mihaela Rădulescu a exagerat cu operaţiile: „Liftingul i-a schimbat complet fizionomia”

Monden 18.09.2018 17:02 Vizualizări3919 Autor: Ziarul National


FOTO // Mihaela Rădulescu a exagerat cu operaţiile: „Liftingul i-a schimbat complet fizionomia” sursa: click.ro

La 49 de ani, Mihaela Rădulescu a trecut prin numeroase intervenţii de ordin estetic, unele vizibile şi recunoscute, altele mai puţin sesizabile, despre care diva nu a dat prea multe detalii. Imaginile cu vedeta din ultimii ani au fost analizate de medicii plasticieni care au ajuns la o concluzie clară. Prezentatoarea tv a exagerat cu operaţiile, unele intervenţii cântărind foarte mult în aspectul de azi al fostei jurate de la Pro Tv.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele autohtone care a frecventat de-a lungul timpului cabinetele de estetică. Şi-a pus silicoane şi şi-a modificat forma nasului, intervenţii pe care le-a recunoscut cu greu, deşi erau vizibile, iar în ultimul timp a vrut să şteargă orice rid de pe chipul ei. Procedurile la care a apelat nu au fost cele mai inspirate. De exemplu, liftingul este intervenţia care a reuşit să o transforme radical şi practic să nu mai semene cu ea. Dr. Mihaela Saidac a analizat pentru Click! câteva imagini cu diva de la Monte Carlo din care a sesizat imediat la ce operaţii ar fi recurs vedeta ca să rămână tânără.

În opinia esteticienilor, până şi Kim Kardashian a ajuns să aibă un look mai natural decât al Mihaelei Rădulescu

„Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâțească sau să schimbe fizionomia naturală. La nivel mondial tendința este către o estetică moderată și către proceduri non-invazive care nu fac modificări majore și nu lasă cicatrici.

Când ne dăm seama că este prea mult și intervențiile pe care am ales să le facem sunt total eronate? Atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai regăsim. Am câteva exemple de pe scena mondenă internaţională şi autohtonă. Unul este cel al starletei Kim Kardashian, care arată impecabil din punct de vedere estetic. Ea și-a păstrat tenul fresh cu ajutorul procedurilor non-invazive, are o intervenție minoră la nas, buzele sunt frumos conturate fără prea mari modificări, pe când dacă analizăm o vedetă de la noi, lucrurile stau complet pe dos. Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate”, este verdictul Mihaelei Saidac, medic estetician.

Aşa arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 6 ani

Nicoleta Luciu şi-a pus silicoane prea mari

O altă vedetă autohtonă care nu s-a mai regăsit după ce a optat pentru o intervenţie de ordin estetic este Nicoleta Luciu (38 de ani). Ea a optat pentru silicoane gigant pe care ulterior le-a scos din cauza durerilor atroce de spate. „Nicoleta şi-a pus implanturi de 600 de cm3, iar un astfel de implant cântărește de fapt 2,7 kg. Faceţi un exerciţiu de imaginaţie şi vedeţi ce înseamnă să purtaţi în permanenţă șase kilograme în plus. Nicoleta a renunţat la ele pentru că a avut probleme de sănătate, iar cazul ei este de notorietate”, a notat medicul plastician.

Nicoleta nu a mai suportat silicoanele gigant la care a renunţat în urmă cu trei ani

Loredana Groza şi-a mărit nefiresc buzele

Loredana Groza (48 de ani) este o altă vedetă de la noi care vrea să şteargă urmele timpului în cabinetul medicului estetician. Specialiştii recomandă însă moderaţia şi intervenţiile minim invazive în detrimentul bisturiului, iar fosta antrenoare de la Vocea României a cerut în opinia medicilor prea mult acid hialuronic.

Loredana Groza, schimbată în urma operaţiilor estetice

„Loredana Groza a exagerat cu acidul în buze. Există acolo şi o greșeală. Buza de jos este mai mare decât cea de sus, ceea ce nu este normal. Puțini știu că hialuronidaza (soluția ce topește acidul hialuronic) folosită în exces sau incorect poate avea urmări grave. Multe paciente spun că îşi pun acid să fie și dacă nu le mai place îl scot, dar lucrurile nu sunt deloc atât de simple”, explică dr. Mihaela Saidac.

Delia şi Laura Cosoi, intervenţii de bun simţ

La polul opus în lista vedetelor care au vrut intervenţii estetice pe bandă rulantă le regăsim pe Delia şi actriţa Laura Cosoi. După analiza imaginilor celor două, medicii susţin că ele nu ar fi exagerat chiar deloc.

Delia are o carieră de 20 de ani în media

„Solista are intervenții minime. Şi-a păstrat fizionomia în perfectă armonie. Actriţa este complet naturală. Laura Cosoi probabil că își face proceduri de întreținere simple cum este mezoterapie, tehnică ce o face să arate minunat”, a completat medicul.

Laura Cosoi, printre puţinele vedete care nu au recurs la bisturiu

Sursa: click.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md