14:33:36 25.06.2024
Stiri

Mihaela Rădulescu, ADEVĂRATUL motiv al divorţului de soțul său

Monden 04.04.2018 17:04 Vizualizări2112 Autor: Ziarul National
Mihaela Rădulescu, ADEVĂRATUL motiv al divorţului de soțul său sursa: one.ro


Mihaela Rădulescu a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru Cotidianul, motivul pentru care a divorțat de Elan Schwartzenberg.

„Nu vreau să întru în detalii, întotdeauna am sperat că dacă sunt discretă și doamnă, și cei din jur vor înțelege și vor proceda la fel.

Dar vin în premieră și spun că soțul meu a greșit lamentabil și n-am mai putut să reconstruiesc afectiv nimic pe un soclu putred. Și spun asta după ce timp de 7-8 luni toată lumea m-a arătat pe mine cu degetul și a comentat numai pe lângă subiect și foarte departe de adevăr”, a declarat Mihaela Rădulescu.

„Sunt încă o femeie înșelată de un milionar care a uitat de unde a plecat și ce familie frumoasă are, nimic nou sub soarele dâmbovițean. Am încă eleganța de a nu rosti numele femeilor care au trecut prin sufrageria mea în calitate de doamne și s-au oprit în dormitoare de hotel cu soțul în calitate de curve, le mai las puțin să se perpelească, îmi place să mă distrez puțin cu mintea lor, mai ales când poza lor socială e una așa «imaculată».”

„Ce-mi doresc pentru mine și copilul meu e o chestiune personală, nu simt nevoia să mărturisesc nimic. Dar, pentru că sunt un om atât de corect și de muncitor, mi se vor împlini și de data asta visurile, iar când voi întoarce capul voi vedea aceeași cohortă de bârfitoare, de complexați, de proști și ticăloși care nu vor evolua cu nimic și nu vor câștiga nimic în plus pentru viața lor.

O să le zâmbesc, că și până acum, și mă voi duce mai departe în drumul meu, înconjurată de lumea frumoasă și deșteaptă în care-mi place să trăiesc și preocupată strict de lucrurile simple și importante din viață. Continuu, ca și până acum, să caut niște răspunsuri.”

Sursa: one.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md