22:28:57 27.05.2024
Stiri

Cunoscut PREZENTATOR, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu după ce a anunțat că pleacă de la „Românii au talent”

Monden 23.08.2018 11:20 Vizualizări2368 Autor: Ziarul National


Cunoscut PREZENTATOR, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu după ce a anunțat că pleacă de la „Românii au talent” sursa: cancan.ro

Decizia de a se retrage din juriul de la „Românii au talent” a Mihaelei Rădulescu nu a trecut neobservată de Mihai Găinușă. Mai mult, cunoscutul prezentator a comentat în stilul cu care ne-a obișnuit de atâția ani atât prezența fostului jurat în show-ul de talente, cât și motivele care au determinat-o să ia această hotărâre.

Pe pagina de Facebook numită „CocoȘtiri cu Mihai Găinușă”, prezentatorul a analizat din toate unghiurile mesajul prin care Mihaela Rădulescu a anunțat că părăsește echipa „Românii au talent” și a făcut câteva remarci acide la adresa logodnicei lui Felix Baumgartner.

„Ne pleacă valorile, oameni buni! Și nu mă refer aici la valorile materiale, cum ar fi portofelele lui Ghiță, Mazăre sau Udrea, ci la valorile artistice. Mihaela Rădulescu! Ei bine, da, Mihaela Rădulescu a anunțat că nu mai participă la «Românii au talent» (…).

Ei bine, cu durere în suflet sau în oricare organ intern, vă anunț că Mihaela Rădulescu a anunțat că se retrage din juriul de la această emisiune (…). Problema e că Răduleasca nu poate fi înlocuită de celebra Andra, cea care înlocuiește orice altă vedetă plecată din emisiune, deoarece Andra deja face parte din juriu. Ar putea să i se dea Andrei încă un loc: și în stânga lui Călinescu, dar este derutant.

Poate vă întrebați care era contribuția «Miaielei» la show. Unele întrebări să știți că nu vor avea răspuns niciodată, cum ar fi: «Cine l-a ucis pe Kennedy?» «Au aterizat extratereștrii în Zona 51?», «Care e capitala Muntenegrului? Priștina sau Podgorica?» (….).

Deci, Mihaela Rădulescu era așteptată de toată lumea să reapară la «Românii au talent». Am văzut oamenii care nu puteau să doarmă toată vara din cauza acestui gând: «Revine Mihaela sau nu?» și a altui gând: «De unde atâția țânțari în cameră? (…)». Când colo, diva – că așa se numește o persoană care nu mai seamănă cu ea însăși de la o lună la alta – deci, diva a anunțat că renunță la show din motive strict personale. Este îngrozitor. O veste care ne dă efectiv peste cap. Acum, cine de la «Românii au talent» o să mai, o să mai – scuze, că nu știu prea bine ce făcea ea acolo și în ce calitate era în juriu, dar, hai să zicem: cine o să mai vină să își arate minunatele ținute de seară decoltate?, cine o să mai zică cu vocea aia sexy, ușor dogită ori de la fumat ori de la apa rece din piscină: «Mie mi-a plăcut! Tinere, cum te cheamă?»

Sute de tineri arătoși, cu mușchi, pătrățele și părul mai lung, genul meu, dar mai grăsuți așa… sute de tineri vor ofta, vor suspina și vor evolua neconvingător, căci în juriu nu mai e mama lor, adică a talentelor masculine – o atât de fină observatoare și experta mușchiulețului proaspăt, «Miaiela» Rădulescu.

Și ce motive strict personale credeți că au determinat-o să nu mai participe la show? Eu cred că doar o amenințare, nu că o dădeau ei afară oricum, în niciun caz, nici că nu-i mai dădeau salariul – numai fraieri ca mine au putut să lucreze în televiziune ani în șir pe promisiuni de bani – (…). Nu cred că Dani, fost prieten, este violent, ba din contră. Nu cred nici că Felix Baumgartner ar fi amenințat-o că-i sare în cap din stratosferă. (…). Nici măcar că au gazat-o cu diaspora în piață nu cred! Oricare ar fi motivul strict personal poate fi și unul chirurgical, Doamne ferește, poate nu se mai poate așeza pe scaun de la cusături, oricare ar fi motivul, noi o să regretăm aparițiile ei atât de sexy, de feminine, de luxoase și reinventate de la o emisiune la alta, de uneori ne întrebam dacă e tot ea! Păcat. Acum, românii nu o să mai aibă chiar atât de mult talent, deoarece lipsește de acum talentul de a… de a… Mulțumim, «Miaiela»!”, a declarat Mihai Găinușă într-o filmare postată pe Facebook.

Sursa: cancan.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md