22:37:05 27.05.2024
Stiri

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au reîntâlnit pe micul ecran, la PATRU ani de la DESPĂRȚIRE. Ce a vrut să știe Dani despre fosta lui iubită

Monden 03.12.2018 19:02 Vizualizări1935 Autor: Ziarul National


Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au reîntâlnit pe micul ecran, la PATRU ani de la DESPĂRȚIRE. Ce a vrut să știe Dani despre fosta lui iubită Sursa: libertateapentrufemei.ro

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șase ani, însă cei doi și-au spus „Adio”, în 2014. După patru ani, cei doi s-au întâlnit din nou față în față, in direct, la TV, iar dialogul dintre ei a fost foarte spumos și a iscat hohote de râs în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oţil s-a reîntâlnit cu fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu, chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, cu ocazia aniversării de 25 de ani a postului Antena 1. Cei doi au avut un schimb fabulos de replici în direct, matinalul făcând dezvăluiri amuzante despre diva de la Monaco.

„Ce mai faci, Dani?”, l-a întrebat Mihaela Rădulescu pe fostul iubit, acesta replicând în acelaşi stil: „Ce mai faci, Mihaela?”.

„Fac bine, Mihaela. Îmi lipsesc mesajele tale. Mesajele din partea Mihaelei de-a lungul acestei emisiuni au venit în valuri”, a dezvăluit Dani. „Primele mesaje erau: «Un buchet de flori nu mi-ai luat şi tu, măgarule». «Nu am zis niciodată măgarule», a replicat prompt diva. După care «Să iei apă minerală». După care «Tâmpita aia se uită insistent la tine. Să nu-i mai iei niciodată interviu, să-i ia Răzvan»”, a mărturisit Dani Oţil, spre amuzamentul tuturor.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că deși pe vremuri se trezea cu noaptea în cap să urmărească emisiunea fostului ei iubit, acum nu mai este matinală. Cu toate acestea, frumoasa vedetă a spus că abia așteaptă să-l vadă pe Dani însurat.

„Să mă ţii la curent ce mai faci, când te însori, că de-abia aştept”, i-a zis diva de la Monaco lui Dani.

Dani Oțil a mai avut însă o curiozitate despre fosta lui iubită. Matinalul a vrut să știe dacă prăjiturile Mihaelei Rădulescu sunt la fel de bune ca pe vremuri când avea mereu acces la ele, pesemne acesta fiind unul dintre lucrurile care îi lipsesc din relația cu celebra prezentatoare. „Mihaela, mai faci prăjituri ca pe vremuri. Care e ultima prăjitură care ți-a ieșit ultima dată”, a spus Dani.

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md