23:29:08 19.07.2024
Stiri

Michael Caine: Îl urmăresc mult pe Putin, undeva, în omul ăsta există ceva bun

Monden 03.09.2018 18:20 Vizualizări2582 Autor: Ziarul National
Michael Caine: Îl urmăresc mult pe Putin, undeva, în omul ăsta există ceva bun sursa: tabu.ro


Michael Caine vorbește într-un interviu pentru Guardian despre Trump, Brexit și Putin iar răspunsurile lui nu sunt ceva la care te-ai aștepta.

„Îl cunosc destul de bine”, spune Michael Caine despre Donald Trump, președintele SUA. „Am fost la cină. M-a făcut să râd.” Apoi se corectează: „Nu îl cunosc foarte bine și simt că îl cunosc chiar mai puțin acum decât atunci când l-am cunoscut foarte puțin. Când cineva a spus că va candida la funcția de președinte, am spus: „Președinte unde? La Marks & Spencer? Sunt sigur că a fost destul de surprins el însuși când a devenit președinte. Pe de o parte, este periculos și nepopular. Dar, dintr-o dată, mai nou, a devenit frecventabil: piețele bursiere sunt bine, au crescut iar ocuparea forței de muncă este pe plus, inclusiv pentru hispanici și oamenii de culoare. Cifrele încep să fie pe partea lui, așa că te întrebi, știi, ce naiba se întâmplă? Ideea este că oamenii care l-au votat, ei nu au fost niciodată reprezentați politic și totuși, ei sunt majoritatea. Este foarte ciudat.”

Caine nu ar fi votat totuși pentru Trump. „Nu, cu siguranță nu. Mă tem că sunt democrat.” Reporterul îl corectează, se știe că Michael Caine este conservator. „Ei bine, sunt un conservator de stânga dacă vrei. Vă voi da un exemplu: taxarea celor bogați. Nu trebuie să-i impozitezi atât de mult încât să plece, pentru că atunci vei obține ceea ce e numit „nimic”. Eu spre exemplu am plătit deja milioane de euro pentru taxe în această țară… Dacă va câștiga Corbyn, toată lumea va pleca “.

Caine este încă la fel de pro-Brexit cum a fost mereu, în ciuda experților care avertizează cu privire la un Brexit care nu va aduce nimic bun, dimpotrivă. „Am mai spus: mai degrabă aș fi un stăpân sărac decât un servitor bogat.”

Despre recenta numire a lui Steven Seagal de către Vladimir Putin (cu care a jucat Caine în The Deadly Ground) ca reprezentant special al Rusiei pentru legăturile umanitare cu SUA, Caine spune: „Dacă nu faci ceea ce spune el, te bate”. Pentru o secundă nimeni nu știe sigur dacă vorbește despre Seagal sau despre Putin. Apoi adaugă: „Cred că undeva în Putin există un om pașnic”.

Anexarea Crimeii și legile virulente anti-LGBT ale lui Putin ar sugera altfel, întrebat despre asta spune: „Nu știu, îl urmăresc de multă vreme și îl ascult pe Putin. Undeva în adâncul lui există o parte bună dar noi nu am găsit-o încă.”

Interviul complet, aici.

Sursa: tabu.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md