23:56:21 17.06.2024
Stiri

VIDEO // Putin îi învață pe cetățenii R. Moldova ce înseamnă „suveranitatea” și „demnitatea NAȚIONALĂ”. „Noi ne vom strădui să ne asigurăm că toate țările vor avea o voce egală...”

Actualitate 06.10.2023 15:59 Vizualizări2419 Autor: Ziarul National
VIDEO // Putin îi învață pe cetățenii R. Moldova ce înseamnă „suveranitatea” și „demnitatea NAȚIONALĂ”. „Noi ne vom strădui să ne asigurăm că toate țările vor avea o voce egală...”


R. Moldova și-ar pierde tot mai mult „suveranitatea” și „demnitatea națională” prin apropierea de Uniunea Europeană, a declarat ieri, 5 octombrie, președintele Rusiei, Vladimir Putin, în cadrul clubului „Valdai”, desfășurat la Soci.

Liderul de la Kremlin a fost întrebat de parlamentarul comunist, Constantin Starîș, prezent în sala de la Soci, ce rol și care va fi locul R. Moldova pe harta Europei, după ce se va încheia „conflictul” din Ucraina și va începe redefinirea relațiilor dintre Rusia și Occident.

Putin a menționat că „depinde de poporul R. Moldova”.

Citește și: VIDEO // Putin MINTE de îngheață… GAZUL. Liderul de la Kremlin pretinde că „Gazprom” asigură R. Moldova cu gazele necesare „în condițiile puse de partea moldovenească”. „Le-am făcut pe plac… Ce fel de oameni sunt? Doar scarpină limba”

„Dacă cetățenii (R).Moldova vor vota pentru acei oameni care vor să dea o parte semnificativă a suveranității lor altor țări și să urmeze aceste interese, atunci, în consecință, ei vor ocupa un anumit rol (minuscul n.r.) - nu vor fi văzuți și auziți. Iar dacă vor merge pe calea păstrării suveranității, a demnității naționale, a tradițiilor sale, așa cum am spus în discursul meu, ne vom strădui să ne asigurăm că toate țările vor avea o voce egală. Nu știu cum va funcționa totul, dar aceasta este poziția noastră și asta ne vom strădui să facem”, a declarat Putin, liderul statului care ține ilegal trupe militare pe teritoriul R. Moldova și susține regimul separatist de la Tiraspol.

Comunistul Constantin Starîș zâmbea mulțumit și dădea aprobator din cap, atunci când Vladimir Putin îi răspundea la întrebare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md