16:26:53 21.02.2024
Stiri

Reacție ISTERICĂ a lui Dmitri Medvedev, după ce prim-ministrul Recean a spus că Putin și alți oficiali ruși sunt INTERZIȘI în R. Moldova. „Nimeni nu merge acolo acum. Poate cândva, mai târziu... Moldova nu mai există ca țară”

Actualitate 28.04.2023 10:38 Vizualizări3792 Autor: Ziarul National
Reacție ISTERICĂ a lui Dmitri Medvedev, după ce prim-ministrul Recean a spus că Putin și alți oficiali ruși sunt INTERZIȘI în R. Moldova. „Nimeni nu merge acolo acum. Poate cândva, mai târziu... Moldova nu mai există ca țară”


Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a recurs la jigniri la adresa președintei Maia Sandu și premierului Dorin Recean, după ce șeful Guvernului de la Chișinău a spus că Vladimir Putin și alți oficiali ruși sunt interziși pe teritoriul R. Moldova.

„O creatură misterioasă pe nume Recean a spus că nici președintele Rusiei, nici alți oficialii ruși nu vor putea intra în țara sa - Moldova. Ei bine, în primul rând, nimeni nu merge acolo acum. Poate cândva, mai târziu...”, a scris Medvedev pe Telegram.

Totodată, fostul președinte al Rusiei afirmă că R. Moldova nu ar mai exista ca stat.

„Și, în al doilea rând, nu mai există un astfel de stat. Șefii locali l-au vândut României, devenind trădători ai patriei. Și nu are rost să vorbesc cu ei despre nimic. Lasă oamenii să se ocupe de ei. Și, în cele din urmă, să decidă cine sunt - moldoveni sau români”, a adăugat Medvedev.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei lasă să se înțeleagă că Rusia recunoaște Transnistria: „Cu înțelegerea, desigur, că tot felul de receani și sandu vor respecta suveranitatea Transnistriei”.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, acuzat de crime de război de Curtea Penală Internațională (CPI), este interzis în R. Moldova. Astfel, dacă președintele Rusiei ar intenționa să ajungă la Chișinău, atunci Poliția de Frontieră nu i-ar permite accesul pe teritoriul nostru național, a declarat ieri prim-ministrul Dorin Recean într-o emisiune televizată.

Potrivit lui Recean, autoritățile ar avea o listă cu oficiali ruși cărora le este interzis accesul pe teritoriul R. Moldova, aşa cum s-a întâmplat cu liderul Tatarstanului, republică din componența Federației Ruse.

Șeful Guvernului de la Chișinău a declarat că autoritățile nu vor permite implicări din afară în politica internă și nici lipsa de respect față de cetățenii R. Moldova aflați în exercițiul funcției.Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md