16:28:53 03.10.2023
Stiri

Reacție ISTERICĂ a lui Dmitri Medvedev, după ce prim-ministrul Recean a spus că Putin și alți oficiali ruși sunt INTERZIȘI în R. Moldova. „Nimeni nu merge acolo acum. Poate cândva, mai târziu... Moldova nu mai există ca țară”

Actualitate 28.04.2023 10:38 Vizualizări3561 Autor: Ziarul National
Reacție ISTERICĂ a lui Dmitri Medvedev, după ce prim-ministrul Recean a spus că Putin și alți oficiali ruși sunt INTERZIȘI în R. Moldova. „Nimeni nu merge acolo acum. Poate cândva, mai târziu... Moldova nu mai există ca țară”


Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a recurs la jigniri la adresa președintei Maia Sandu și premierului Dorin Recean, după ce șeful Guvernului de la Chișinău a spus că Vladimir Putin și alți oficiali ruși sunt interziși pe teritoriul R. Moldova.

„O creatură misterioasă pe nume Recean a spus că nici președintele Rusiei, nici alți oficialii ruși nu vor putea intra în țara sa - Moldova. Ei bine, în primul rând, nimeni nu merge acolo acum. Poate cândva, mai târziu...”, a scris Medvedev pe Telegram.

Totodată, fostul președinte al Rusiei afirmă că R. Moldova nu ar mai exista ca stat.

„Și, în al doilea rând, nu mai există un astfel de stat. Șefii locali l-au vândut României, devenind trădători ai patriei. Și nu are rost să vorbesc cu ei despre nimic. Lasă oamenii să se ocupe de ei. Și, în cele din urmă, să decidă cine sunt - moldoveni sau români”, a adăugat Medvedev.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei lasă să se înțeleagă că Rusia recunoaște Transnistria: „Cu înțelegerea, desigur, că tot felul de receani și sandu vor respecta suveranitatea Transnistriei”.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, acuzat de crime de război de Curtea Penală Internațională (CPI), este interzis în R. Moldova. Astfel, dacă președintele Rusiei ar intenționa să ajungă la Chișinău, atunci Poliția de Frontieră nu i-ar permite accesul pe teritoriul nostru național, a declarat ieri prim-ministrul Dorin Recean într-o emisiune televizată.

Potrivit lui Recean, autoritățile ar avea o listă cu oficiali ruși cărora le este interzis accesul pe teritoriul R. Moldova, aşa cum s-a întâmplat cu liderul Tatarstanului, republică din componența Federației Ruse.

Șeful Guvernului de la Chișinău a declarat că autoritățile nu vor permite implicări din afară în politica internă și nici lipsa de respect față de cetățenii R. Moldova aflați în exercițiul funcției.


Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Miticu Mitica 28.04.2023 13:37

Unu la mana omul acesta este disperat. Daca pana acum el nu a inteles sau se preface ca nu intelege ca noi , precum multi altii pe acest pamant putem fi mai multe de odata. El si ai lui de cand a cazut URSS nu poi fi decat un singur obiect : rusi. Noi am fost INTOTDEAUNA mai mult decat un singur lucru, dar intotdeauna români . Asta a fost constanta si coloana nosatra vertebrala. Cine vrea sa ne-o rupa si sa ne reduca la un stadiu de un lucru PRIMAR ? Suntem români SI MOLDOVENI in acelasi timp. In anumite vremuri am si ROMANI si MOLDOVENI si SOVIETICI sau AUSTRO-UNGARI sau asa cum a mai vrut istoria dat neistoric vorbin strict genetic suntem ROMÂNI SI MOLDOVENI .

Miticu Mitica 28.04.2023 13:44

Doi la mana guvernului si Maiei Sandu. Iesim din mizeria asta URGENT. Acolo vor sa ne duca la troaca porcilor. Ei in rahat le place sa se balaceasca. Acolo este locul lor de predilectie. Acolo in mizeria aia, pe intuneric, in ape tulburi ei sunt la ei acasa si sunt excelenti. Noi, la lumina zilei in ape limpezi, in curatenie. Daca coboram acolo si ne amestecam cu tarata ne mananca porcii. Iesim dle Recean din discutiile astea neproductive URGENT. Facem ce avem de facut. Ne vedem de treaba noastra !!! Cainii latra, ursu merge !!!

tanasa 28.04.2023 14:40

аиста ый карлику шяла каре хэмэя, денег нет но вы держитесь?

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md