06:01:24 29.03.2020
 
Stiri

HOROSCOP MARTIE 2020: Confuzii şi temeri nejustificate pentru unii nativi din zodiac

Știri 26.02.2020 07:07 Vizualizări884 Autor: Ziarul National


HOROSCOP MARTIE 2020: Confuzii şi temeri nejustificate pentru unii nativi din zodiac

Din păcate, până pe 10 martie Mercur este în retrograd şi cel mai probabil ne poate face să fim destul de sensibili şi emoţionali în anumite situaţii, faţă de anumite persoane. Apar frustrările, confuziile, temerile nejustificate şi, bineînţeles, anxietatea. Iată ce ne pregăteşte luna martie a anului 2020, atât în dragoste şi carieră, cât şi pe plan financiar.


În luna martie vei sta foarte aproape de grupul de prieteni, mai ales că vor apărea multe schimbări de planuri în privinţa activităţilor pe care le-aţi programat împreună, dar asta nu va cauza deloc probleme, ba chiar va întări legătura dintre voi. Vei simţi în permanenţă o dorinţă puternică de a pleca într-o călătorie, doar că trebuie să ştii să găseşti un echilibru şi în responsabilităţile personale.

Horoscop martie 2020- TAUR

Luna martie promite un succes fulminant în carieră. Se anunţă o promovare, o nouă direcţie în viaţă, o recompensă de la un partener de afaceri sau chiar o moştenire. Oportunităţile nu întârzie să apară, iar toate aceste schimbări provoacă agitaţie şi este posibil să te simţi compleşit. Din fericire lucrurile decurg armonios, dar chiar şi în situaţii neclare trebuie să ai grijă să gestionezi lucrurile într-o manieră potrivită.

Horoscop martie 2020- GEMENI

Este posibil să călătoriţi alături de un prieten vechi, iar situaţiile plăcute nu vor întârzia să apară. Ai obiceiul de a fi prea generos, iar din acest motiv vei întâmpina câteva probleme din punct de vedere financiar. Mare atenţie când pui mâna pe portofel. Tot în luna martie te vei confrunta cu emoţii puternice faţă de o veche iubire, dar nu încerca să grăbeşti nimic, chiar dacă asta stă în natura ta.

Horoscop martie 2020- RAC

Schimbările de la locul de muncă pot declanşa anumite confuzii. Deşi lucrezi într-un mediu armonios, responsabilităţile îţi cam dau bătăi de cap. Vor apărea noi provocări la serviciu şi chiar vei ajunge să faci compromisuri. În luna martie vei decide să pleci într-o vacanţă exotică.

Horoscop martie 2020- LEU

În luna martie, mariajul şi parteneriatul vor deveni o prioritate, deşi de multe ori tinzi să-ţi schimbi deciziile. O persoană care ţi-a fost alături pentru mult timp, fără să îţi dea de înţeles, va apărea brusc în viaţa ta, ceea ce va crea agitaţie. Astfel apar responsabilităţile şi lecţiile pe care urmează să le înveţi din ceea ce ţi se pregăteşte. În cea de-a doua jumătate a lunii martie vei avea opinii diferite în privinţa locului de muncă, dar totul se va rezolva cu decenţă. Luna aceasta te concentrezi asupra carierei, relaţiilor şi resurselor pe care le împarţi cu cei din jur.

Horoscop martie 2020- FECIOARĂ

Atmosfera de acasă este destul de armonioasă, deşi apar discuţii despre problemele financiare cu care vă confruntaţi. Veţi fi mai preocupat şi veţi învăţa să fiţi mult mai responsabil. La jumătatea lunii. O oportunitate de parteneriat reapare în viaţa dumneavoastră şi, totodată, apar discuţiile în privinţa negocierilor şi a nevoilor.

Horoscop martie 2020- BALANŢĂ

Se iveşte o scurtă vacanţă alături de partener, iar mai târziu o plecare în străinătate în interes de serviciu. Oportunităţile nu lipsesc să apară, ba mai mult, lista contactelor şi a cunoştinţelor începe să se mărească.

Horoscop martie 2020- SCORPION

Treburile casnice vă vor compleşi. Veţi avea o imagine mai clară asupra sentimentelor dumneavoastră, ceea ce vă poate ajuta să luaţi decizii corecte pentru acţiunile din viitorul apropiat. Veţi fi apreciat şi veţi reuşi să vă faceţi relaţii importante care vă vor sprijini atunci când veţi avea nevoie. De asemenea, popularitatea dumneavoastră va creşte vertiginos, dându-vă ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni şi să petreceţi clipe foarte plăcute în compania acestora.

Horoscop martie 2020- SĂGETĂTOR

Vă aşteaptă o lună destul de bună. Aţi putea totuşi să sveţi discuţii aprinse cu partenerul de suflet din cauza unor probleme financiare. Viaţa dumneavoastră socială va fi mai activă în cursul lunii martie. Este posibil să fiţi căutat de prieteni, poate chiar de persoane influente, probabil femei. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte şi nu este exclus să aveţi chiar o întâlnire cu rude apropiate.

Horoscop martie 2020- CAPRICORN

Luna martie ar putea fi extrem de importantă pentru cariera dumneavoastră. La serviciu, evenimentele par să decurgă normal, fără probleme semnificative, iar dumneavoastră simţiţi că este perioada care vă favorizează şi este ideală investiţiilor. S-ar putea să aveţi oaspeţi şi cu această ocazie puteţi să vă puneţi în valoare o altă mare calitate, aceea de a fi gazda perfectă, agreabilă, care va face tot ce este necesar pentru ca oaspeţii săi să se simtă minunat.

Horoscop martie 2020- VĂRSĂTOR

Şansa vă surâde în activităţi de investiţii. Este posibil să aveţi un noroc neaşteptat în acest domeniu. N-ar fi exclus să primiţi nişte bani de la o rudă apropiată. Din cauza anturajului, puteţi discuta în contradictoriu cu persoana iubită. Astrele vă vor zâmbi în plan financiar şi de aceea va trebui să vă gândiţi ce cadou să-i faceţi persoanei iubite pentru a reuşi să o împăcaţi.

Horoscop martie 2020- PEŞTI

Este posibil ca în luna martie să faceţi o deplasare pe nepregătite. Dacă nu plecaţi într-o călătorie propriu-zisă, cu siguranţă veţi visa toată ziua la o escapadă. Conjuncturile sunt deosebit de favorabile pentru ameliorarea relaţiilor cu cei din jur, cât şi a imaginii dumneavoastră. Reuşiţi să vă faceţi noi prieteni fără prea mult efort. Atenţie însă, deşi stările tensiunate au scăzut, sunteţi încă impresionabil şi veţi reacţiona agitat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

20.03.2020 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Spălarea și stropșea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md