15:17:09 25.06.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Şi-au dorit cele mai frumoase POZE de nuntă: A ieşit ceva ireal!

Reportaj 21.11.2016 09:00 Vizualizări5098 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Şi-au dorit cele mai frumoase POZE de nuntă: A ieşit ceva ireal! sursa: eva.ro


Doi tineri căsătoriţi au renunţat la luna de miere clasică şi au decis să cutreiere prin Norvegia şi Suedia ca să facă o şedinţă foto cum nu s-a mai văzut. Rezultatul este fabulos.

Ar fi putut să plece liniştiţi în luna de miere, undeva departe, poate într-o destinaţie exotică, dar ei au ales altfel. Proaspăt căsătoriţi, Karol Nienartowicz, specializat în fotografie montană, şi soţia lui au preferat să plece într-o călătorie atipică, umblând hai-hui timp de 45 de zile prin Norvegia şi Suedia, ca să facă o serie de fotografii în care personajul principal este proaspăta mireasă, iar ceea ce au reuşit ei a impresionat oameni din întreaga lume: se poate spune că au făcut cele mai frumoase poze de nuntă din lume.

Imaginile lor sunt absolut fenomenale - multe dintre cadre par nişte fantezii create pe computer. Şi totuşi, ceea ce vedeţi aici este real: ce nevoie mai ai de tehnologie când în jur ai numai gheţari uimitori, văi pitoreşti şi plaje pustii?

Cuplul polonez a folosit ca laitmotiv ideea unei mirese singuratice juxtapusă frumuseţii epice a naturii, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Îmbrăcată în rochia pe care a purtat-o la nuntă, tânăra a pozat când în vârful unor stânci deasupra unei panorame superbe, când pe plaje pustii, iar în unele cadre cei doi soţi apar împreună în ipostaze romantice.

În decurs de o lună şi jumătate au călătorit 10.000 de kilometri cu maşina şi au mers pe jos 160 de kilometri prin munţi, purtând în rucsac rochia de mireasă.

Au făcut eforturi mari, au îndurat oboseala şi au mers singuri prin pustietate. „În expediţiile montane am avut lucrurile în rucsaci, fiecare dintre aceştia cântărind între 15 şi 25 de kilograme. Am dormit în cort, n-am petrecut nicio noapte din cele 45 într-o cameră de hotel sau într-un camping. Am vizitat cele mai frumoase locuri din Norvegia, precum Preikestolen, Trolltunga, Nærøyfjord, gheţarul Jostedalsbreen, Voringfossen, arhipelagul Lofoten, insula Senja şi valea Rapadalen din Suedia. Ca să ajungem în zone mai puţin populare, am mers prin noroi şi smârcuri, am escaladat stânci şi am traversat pajişti”, a povestit Karol Nienartowicz.

„Nopţile de toamnă au fost foarte reci, de multe ori ploua şi bătea vântul tare. Ne-am chinuit cu frigul pătrunzător, cu vântul tăios şi cu lipsa somnului. Pentru soţia mea minunată a fost destul de greu. În toate locurile în care am ajuns, indiferent de vreme, ea a pozat în rochia de mireasă”, a mai spus fotograful.

Perseverenţa lor şi pasiunea cu care şi-au dus la bun sfârşit acest proiect s-au concretizat într-o colecţie de fotografii unice, de neuitat. Şi când te gândeşti că acesta a fost debutul lui Karol Nienartowicz în domeniul fotografiei de nuntă! În mod sigur, vom mai admira fotografii uimitoare realizate de tânărul polonez.

Sursa: eva.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md