16:42:28 17.07.2019
 
Stiri

FOTO, VIDEO // Primarul „Comunei de Vis”, Marina Tauber, a SPĂLAT CU ȘAMPON străzile asfaltate din Jora de Mijloc

Alegeri 2018 25.03.2019 10:58 Vizualizări727 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO // Primarul „Comunei de Vis”, Marina Tauber, a SPĂLAT CU ȘAMPON străzile asfaltate din Jora de Mijloc

Jora de Mijloc este prima comună din R. Moldova unde străzile asfaltate sunt curățate și spălate cu șampon. Inițiativa aparține primarului comunei, Marina Tauber, se arată într-un comunicat de presă al Partidului „ȘOR”.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost curățate și spălate cu șampon toate străzile asfaltate din cele patru sate care formează comuna Jora de Mijloc. Marina Tauber a declarat că Primăria Jora de Mijloc acordă o atenție mare ecologiei și protecției mediului și va desfășura astfel de activități săptămânal.

Edilul a subliniat că tot ce se face mai bun în Orhei, se va face și în comuna Jora de Mijloc. „Scopul este să menținem comuna noastră curată și exemplară. Eu tare aș vrea ca lumea să vadă că tot ce este în orașul Orhei, orașul nostru exemplar, inima noastră a Partidului „ȘOR” și a echipei noastre, deci totul va fi preluat și aici. Noi vrem ca tot ce este în comuna noastră, să fie la cel mai înalt nivel și chiar dacă este o localitate rurală, oamenii trebuie să aibă tot ce este mai bun”, a declarat Tauber.

Curățarea și spălarea străzilor asfaltate din comuna Jora de Mijloc a fost posibilă grație suportului acordat de Primăria orașului Orhei, care dispune de tehnică și utilaje speciale, se spune în comunicatul de presă.

Locuitorii din satele comunei Jora de Mijloc spun că sunt bucuroși că au parte de curățenie „ca la oraș”. „Da, se face întotdeauna așa curățenie. Cum se face în Orhei, așa se face și la noi. Sunt niște oameni foarte bravo, noi suntem bucuroși că am avut norocul acesta, chiar vă spun din suflet că sunt tare cumsecade”, a declarat Nina Antoseac, localnică din Jora de Mijloc.

„Practic în toată săptămâna oamenii ies, spală, e foarte bine. Vreau să vă spun că noi suntem mulțumiți. Lumea nu prea iese să facă curățenie pe la porți. Sunt deprinși că trebuie să iasă oamenii plătiți. Și uite fac”, a menționat Mihai Japalău, un alt localnic al comunei.

Sursa citată menționează că în comuna Jora de Mijloc au avut loc transformări majore, după ce în funcția de primar al comunei a fost aleasă vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber. „În doar jumătate de an, au fost complet iluminate toate cele patru sate ale comunei Jora de Mijloc. Toate străzile centrale ale acestor sate au fost asfaltate. Unele dintre ele, pentru prima dată. A fost reparat capital blocul sanitar și cel alimentar ale grădinițelor de copii din Jora de Sus și Lopatna, dar și alte lucrări și proiecte care fac mai bună viața oamenilor. Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, primar al orașului Orhei, a garantat personal îndeplinirea tuturor promisiunilor electorale ale Marinei Tauber în comuna Jora de Mijloc”, se mai spune în comunicatul de presă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

10.07.2019 10:19 Ziarul National Diferențe între LIDERI și șefi. A avu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md