16:07:44 23.05.2024
Stiri

FOTO // Vedete care au MURIT în condiţii misterioase

Monden 18.12.2017 21:00 Vizualizări2996 Autor: Ziarul National


Condiţiile în care au murit aceste vedete nu au fost elucidate nici astăzi. Moartea actriţei Natalie Wood ridică şi acum semne de întrebare.

Moartea unei vedete este un eveniment şocant, chiar şi atunci când survine ca urmare a unei boli despre care se cunosc din timp informaţii. Cu atât mai şocante sunt situaţiile în care celebrităţile încetează din viaţă în circumstanţe neclare, rămase până astăzi fără răspunsuri clare.

Iată, pe scurt, ce se ştie despre aceste vedete care au murit în condiţii misterioase:

Marilyn Monroe

Unul dintre cele mai puternice sex-simboluri din istorie, Marilyn Monroe a fost găsită fără suflare în 1962. S-a anunţat atunci că decesul a survenit ca urmare a unei supradoze de droguri, dar teoriile conspiraţiei au învăluit repede povestea morţii sale. Una dintre principalele supoziţii este că vedeta a fost eliminată de mafie pentru că relaţiile sale cu fraţii Kennedy începuseră să deranjeze sistemul politic american.

Elizabeth Short

Moartea tinerei actriţe, supranumită „Black Dahlia”, a şocat opinia publică. Ea și-a dobândit porecla post-mortem în ziare, din obiceiul lor de a porecli crimele pe care le considerau deosebit de sinistre. Actriţa a fost mutilată, corpul său fiind tăiat în jumătate la nivelul taliei, pe 15 ianuarie 1947, în Leimert Park, Los Angeles, California. Cazul nerezolvat a devenit sursa unor speculații de scară largă şi este unul din cele mai vechi dosare de omor nerezolvat din istoria Poliţiei din Los Angeles. Moartea vedetei a fost analizată pe larg în mai multe cărţi şi într-un film regizat de Brian de Palma.

Natalie Wood

O altă actriţă faimoasă care a dispărut în condiţii ciudate, vedeta din „Poveste din cartierul de vest” şi din „Rebel fără cauză” a murit în 29 noiembrie 1981. Conform anchetei iniţiale, Natalie Wood şi cel de-al doilea ei soţ, Robert Wagner, au decis să-şi petreacă weekend-ul de după Ziua Recunoştinţei la bordul iahtului lor de agrement „Splendour”, în compania unui invitat, actorul Christopher Walken. Ei au mâncat într-un restaurant de pe chei, înainte de a urca la bordul vasului ca să ciocnească un pahar, în momentul în care o dispută violentă ar fi izbucnit între Wagner şi Walken.
Natalie Wood a plecat de pe puntea vasului, îndreptându-se spre cabina principală, dar când Richard Wagner a intrat în cabină, la puţin timp după incident şi când cei doi bărbaţi se calmaseră, actriţa nu era acolo.

El a urcat din nou pe punte, pentru a lansa la apă o barcă pneumatică. Actriţa a fost găsită înecată.
Decesul s-a produs în condiţii neclare şi nimeni, inclusiv căpitanul vasului, nu a văzut-o când a căzut de la bord în dreptul insulei Santa Catalina. S-a spus că soţul ei a devenit gelos şi a omorât-o sau că ea s-a sinucis după ce l-ar fi prins pe Wagner în pat cu Christopher Walken. Autopsia a depistat mai multe lovituri pe corp şi o rană pe obrazul stâng.
Ancheta a fost redeschisă după 31 de ani, dar în 2012 autorităţile au anunţat că nu au descoperit nicio dovadă care să sprijine ipoteza comiterii unei crime.

Brandon Lee

Brandon a murit în condiţii neobişnuite. Acesta a fost împuşcat cu un glonţ real, în timpul filmării unei scene pentru pelicula „The Crow”. Nimeni nu a fost judecat pentru moartea sa, iar vinovatul pentru înlocuirea glonţului orb cu unul adevărat nu a putut fi stabilit.
Ca şi despre tatăl său, Bruce Lee, despre Brandon s-a scris că ar fi fost victima răzbunării unei organizaţii mafiote care şi-a respectat planul de a-i elimina pe cei care îi deranjau.

Jimi Hendrix

Cel mai faimos chitarist din toate timpurile a murit pe 18 septembrie 1970, în timpul somnului provocat de beție şi de droguri, sufocat de propria vomă. O teorie a conspiraţiei susţine că moartea a fost provocată de managerul său, care urmărea ruperea contractului de înregistrări aflat în vigoare. De altfel, Hendrix finalizase mai multe piese pentru noul album, dar acesta nu a mai fost terminat. Artistul a lăsat în urmă o cantitate uriaşă de material discografic care a devenit obiectul unor lungi dispute în justiţie.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md