11:56:07 22.04.2024
Stiri

Galerie FOTO // Întâlniri de gradul zero: Vedete care i-au șocat pe oamenii obișnuiți

Monden 03.09.2018 18:02 Vizualizări1968 Autor: Ziarul National


Galerie FOTO // Întâlniri de gradul zero: Vedete care i-au șocat pe oamenii obișnuiți sursa: eva.ro

Pândiți la tot pasul de paparazzi, asaltați peste tot de fani și de doritorii de selfie-uri și autografe, urmăriți ca o umbră de celebritatea apăsătoare, starurile își găsesc cu greu un refugiu în care să-și tragă sufletul și să se bucure de viață în liniște, fără ca cineva să se holbeze.

Deși suportă o presiune uriașă și au mereu ceva important de făcut, unele vedete nu uită niciodată de unde au plecat și nu-și pierd amabilitatea și capacitatea de a-i înțelege pe oameni, indiferent de originea și statutul lor.

Există o mulțime de relatări ale unor persoane obișnuite care s-au întâlnit întâmplător cu staruri de prim-rang și care le-au uimit cu un comportament fără cusur. Unii au stat pur și simplu la taclale, alții le-au lăsat un bacșiș zdravăn sau au glumit cu ei - fiecare a lăsat deoparte celebritatea și s-a bucurat să fie om în compania unor oameni obișnuiți pe care i-au întâlnit întâmplător.

Cotidianul britanic Daily Mail a strâns mai multe astfel de mărturii. Povestea despre Keanu Reeves este fabuloasă!

Regretatul Robin Williams avea un suflet mare. În pofida celebrității sale, el își făcea timp să vorbească cu fiecare fan. Odată, a făcut loc pentru ca o bunică și nepotul ei să poată sta lângă el în timp ce mânca singur într-un local al rețelei "Whole Foods".

O angajată a unui restaurant din New York susține că s-a împrietenit cu Margot Robbie după ce ea i-a mulțumit pentru modul în care a servit-o și i-a lăsat un bacșiș consistent. Aceasta a mai spus că actrița a lăudat-o în fața șefului și a revenit de câteva ori în restaurant.

Cineva a povestit că Tom Hanks i-a vorbit despre filme și s-a oferit să-i plătească consumația după ce s-au cunoscut stând la coadă într-un supermarket. "Mi-a făcut plăcere să vorbesc cu tine! Ești o tânără foarte drăguță și îmi voi aminti mereu de tine... viața e ca o cutie cu bomboane de ciocolată... nu știi niciodată ce urmează să primești", i-a spus actorul la sfârșit, citându-l pe personajul său la fel de celebru, Forrest Gump.

Renee Zellweger a îmbrățișat un valet și i-a lăsat un bacșiș generos în timpul unei vizite. Vedeta purta pantaloni de yoga, un tricou și era cu trei copii după ea, iar omul nu și-a dat seama cine era, dar a zărit numele pe cardul de credit cu care ea a plătit.

Jim Carrey a ajutat pe cineva care a rămas în pană de combustibil în apropiere de Bel Air să ajungă la o benzinărie și i-a plătit carburantul.

O femeie a izbucnit în plâns, la 16 ani, când l-a întâlnit pe Marilyn Manson, ieșit la plimbare cu pisica lui. Starul a luat-o în brațe pe sora ei, care este scundă, pentru ca aceasta să poată încăpea în poza pe care au făcut-o împreună

Cineva și-a amintit că Adam Sandler a încercat să vorbească spaniola cu bunica sa când s-au întâlnit într-un lift, undeva în Mexic.

Un bărbat scund a fost complimentat de Bruce Willis când s-a trezit cu actorul în spatele lui, într-un magazin Walmart, în timp ce se căznea să ia un produs de pe un raft înalt. "Bruce Willis mi-a zis că am abilitățile lui Spiderman", a povestit omul.

O persoană a povestit cum Keanu Reeves a mimat celebra secvență din "Matrix" în care evita gloanțele trase spre el, după ce l-a observat pe simpatcul actor plimbându-se pe o stradă din New York. "Yo, Neo!", i-a strigat omul cu simpatie, iar starul s-a lăsat pe spate încet, ca și cum agentul Smith tocmai a tras spre el.

Fostul angajat al unui restaurant a povestit că Paul și Linda McCartney (aici fotografiați în 1973) i-au mulțumit pentru că i-a servit ca pe niște oameni obișnuiți. Solistul trupei Beatles și soția lui au apreciat că, deși știa cine sunt, angajatul și-a făcut meseria ca în fiecare zi, fără favoruri.

O persoană și-a amintit că Bill Murray și fiul lui i-au cântat "La mulți ani" unei persoane când au aflat că era ziua ei, în timpul unei vizite la o galerie de artă.

Sursa: eva.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md