02:44:03 24.01.2021
 
Stiri

INSTADRAMA // Celebritățile care-și expun viața personală pe rețelele de socializare

Monden 24.07.2018 17:04 Vizualizări1098 Autor: Ziarul National
INSTADRAMA // Celebritățile care-și expun viața personală pe rețelele de socializare sursa: okmagazine.ro


Conturile online ale celebrităţilor abundă în informaţii despre realizările lor profesionale și avantajele de care beneficiază niște A-listers ca ei. Însă, ocazional, ne updatează, în timp real, și cu privire la suferinţele, dezamăgirile sau căderilor lor nervoase.

Spaţiul virtual nu găzduiește doar imagini de vis cu premiere de primă mână și outfit-uri de pe covorul roșu ale starurilor, ci este și refugiul pe care îl caută atunci când dau de greu. În­conjuraţi de fanii lor binevoitori și înţelegători, VIP-urile își varsă amarul via mesaje triste, adesea îngrijorătoare.

Una dintre vedetele de-o sinceritate dezarmantă este Halle Berry, femeie măritată de trei ori și divorţa­tă tot de atâtea ori. Ea n-a ascuns faptul că s-a săturat de toate dezamăgirile pe care le-a întâmpinat în amor. „Ajungem în faţa altarului gândindu-ne că iubirea va dura la nesfârșit și că l-am găsit pe Făt-Frumos“, a scris actriţa pe Instagram.

„Dar astăzi vă spun sincer că eu nu mai cred în basme.“ Iar, după despărţirea de Alex da Kid, Halle a anunţat pe toată lumea că a terminat-o cu dragostea.Alex da Kid și Halle Berry

Jennifer Lopez este altă divă care a renunţat la imagi­nea ei absolut ireproșabilă pentru a-și exprima (re)senti­mentele cele mai arzătoare. Înfășurată până-n gât într-un halat deloc avantajos și plânsă toată, J.Lo și-a făcut cu­noscută îngrijorarea cu privire la starea în care se afla fa­milia ei imediat după uraganul Maria din natalul ei Puerto Rico.

„N-am putut lua legătura cu familia mea de acolo“, a semnalat aceasta printre lacrimi. „Iar efectul uraganului este devastator!“, a continuat ea. Inutil să mai precizăm că fanii divei latino au fost șocaţi să-și vadă idolul atât de vulnerabil.Justin Beiber și Selena Gomez

La fel ca în cazul Selenei Gomez, care și-a speriat admi­ratorii în 2014, după ce s-a despărţit (prima dată) de Justin Bieber și părea mai singură și mai nefericită ca niciodată.

„Atunci când mă simt îngrozitor de singură, mă consolez cu ideea că îl am alături de Dumnezeu“, a scris artista pe Twitter, înainte de a-l scoate din lista de prieteni virtuali chiar pe fostul ei iubit.

Taylor Swift și Calvin Harris

Completăm lista vedetelor care-și expun online suferinţele din pură sinceritate sau mânate de expertul lor în comunicare și adăugăm numele Carei Delevingne, care a recunoscut pe Instagram că a învăţat mai mult din suferinţele ei decât din momentele de fericire trăite.

Cara Delevingne

Dar nu numai femeile își exteriorizează sentimentele în spaţiul virtual. În 2014, DJ Calvin Harris i-a transmis, via Twit­ter, iubitei lui de-atunci, adică Ritei Ora, că idila lor a luat sfârșit. Dar Rita a fost răzbunată în momentul în care iu­bita lui Calvin, Taylor Swift, l-a părăsit pe DJ pentru Tom Hiddleston, cu care s-a afișat public în cele mai tandre ipostaze posibile.

După cum era de așteptat, Harris s-a simţit lezat și și-a vărsat of-ul tot LIVE. „Dacă tot ești atât de fericită în noua ta relaţie, vezi-ţi mai departe de marea ta iubire, în loc să-ţi petreci timpul distrugând imag­inea ex-ului tău“, i-a făcut acesta, pe Twitter, câteva urări de „bine“ lui Taylor.

Sursa: okmagazine.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md