20:20:25 20.04.2019
 
Stiri

E dovedit științific: GÂNDURILE îți formează destinul. Această teorie te va pune pe gânduri și, dacă vrei, îți va schimba viața

Știri 01.06.2018 18:01 Vizualizări3219 Autor: Ziarul National
E dovedit științific: GÂNDURILE îți formează destinul. Această teorie te va pune pe gânduri și, dacă vrei, îți va schimba viața sursa: uti24.ro

O mare parte dintre oameni spun: este o autoamăgire să te bucuri de eșec și să mulțumești pentru catastrofe. Este o prostie. Și au dreptate. Însă această dreptate le aduce fericire?

Majoritatea oamenilor reacționează la neplăceri tipic: cu iritație, agresivitate și negativism. Omul începe să lupte cu situația, opunând rezistență. Este o iluzie să crezi că cu ajutorul iritației poți să îmbunătățești situația.

Ce scop are negativul? Nu are niciun scop. Ba dimpotrivă, negativul generează și mai mult negativ și agresivitate.

Oamenii de știință care studiază lumea cuantică spun: toată lumea este energie. Toate particulele se află în același timp peste tot. Acest fenomen se numește incertitudine cuantică. Este un paradox. Cât nu este un observator - omul - lumea nu există. Acesta este un fapt științific. Toate particulele elementare își schimbă starea numai din cauza că sunt urmărite. Ceea ce înseamnă că așteptările omului întotdeauna influențează rezultatul. Fiecare persoană are dreptate 100%. Tu mai întâi crezi în ceva, după care găsești confirmare convingerilor tale.

De exemplu, crezi că nu-ți ajung bani. Și e adevărat. Tot timpul nu-ți ajung. Sau că în acest oraș nu este posibil de găsit un loc de muncă bun. Și ai dreptate din nou. Însă vizavi de tine trăiesc oameni, cărora le ajung bani pentru toate. Și ei au un loc de muncă bun. De ce? Au avut noroc? Nu.

Legea fizicii cuantice: Tu întotdeauna! Întotdeauna! Fără excepții, primești rezultatul pe care-l aștepți!

Dacă nu ești de acord cu punctul meu de vedere, ai dreptate 100%. Însă părerea ta îți aduce pacea, claritatea și bucuria pe care o vrei? Te ajută ea să depășești greutățile? Dacă răspunsul este da, eu cu plăcere voi învăța de la tine. Sincer.

Propria experiență

Când mi-am fracturat brațul, eram disperat. Medicii mi-au spus că voi fi invalid. Și am crezut. După aceea am citit despre oamenii care s-au recuperat după traume îngrozitoare. Și am crezut că totul e posibil. Rezultatul: mâna mea e absolut funcțională.

La 15 ani credeam că sărăcia este o sentința. Munceam mult, dar în zadar. Iar apoi am început să cred că eu ușor pot obține libertatea financiară și am reușit. Eu credeam că trebuie să lupt cu viața și lumea mea era periculoasă, insidioasă și crudă. Acum cred: eu sunt protejat întotdeauna. Totul se face pentru fericirea mea. Lumea mea are grijă de mine.

În fiecare clipă noi facem o alegere. În fiecare secundă noi ne creăm propria realitate.

De fiecare dată când ți se întâmplă ceva ce nu ai vrea, tu ai de ales. Tu nimerești la o intersecție cuantică și dacă te-ai înfuriat înseamnă că ai luat-o în direcția greșită. Ai mers spre o lume plină de răutate.

Dacă îți place acolo, atunci totul e bine. Dacă nu, spune-ți că totul e bine și revino în realitate. Realitatea este întotdeauna bună și neutră. Numai gândurile tale o colorează.

Atunci când te bucuri sincer de experiența ta, toate problemele se vor rezolva de la sine. Neobișnuit da? Să obții ceva fără să lupți. Dacă tu vrei să mai lupți, luptă. Însă mie îmi place mai mult pacea.

Sursa: uti24.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

15.04.2019 09:29 Nicolae Negru Dodon ca rău mai mic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md